Ojla!
Upam, de bo zdej šlo skoz:
Lil_, super, da sta punci že tako fest, za jest se bosta pa tut hitr naučile
. Na CSD naj pa
kar gre, se ti še P za tolk podaljša kolkr sta prezgodi rojeni, cajta je pa res samo tri dni. Kako pa de si kar rodila, če nisem prefirbčna? Je šlo po "naravni" poti al so ti kaj sprožili? Upam, de nisem prefirbčna
, odgovora pa tut ne pričakujem kuj, vem da imaš boljše "delo"
. Eh, mam kr solze v očeh
.
Upam, de je s Tršico in njenima vse OK, na FBju piše, de gre jutri menda že domov - še 3v1
.
D3lfink4, javi se kaj
!
Petrap in HBMaja, a sta kej "živčni"? Ma, še jaz sem, sem šla celo po cunjice ta male na podstreho, pa po torbo. Je mojga kr mal stisnl, kt me je vidu
.
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
nina33 nekaj me zanima v zvezi s tem slingom, ki ga maš, ker bi si ga jaz tudi rada kupila ravno tega
Malo še čakam, da bi mogoče ga najprej rentala in šele nato videla če je ok. No, zanima me, če je ta sling ok za daljše sprehode, da maš
noter ne vem recimo ene dve urci. Al te začne boleti hrbet/križ? Sej to sprašujem za bolj majhnega otroka, ne ravno starega 3 leta
Ker ne bi rada, da ga kupim in potem ugotovim, da nama/nam ne ustreza. No, vsako mnenje dobrodošlo
Jaz sem našga v tem nosila, ko je imel že blizu 10 kilc, tut po uro, dve - se da naštimat zelo dobro

. Samo upam, de se bom čisto malega navadila/naučila not dajat - teža me sploh ne skrbi, ker švoh 15 kil dvignem (še zdaj in tut z eno roko, če je nuja) večkrat na dan

. Pa za mero imam cca. 6-kilsko mačko, ki jo dvigujem ko da je peresce

. Je pa rentanje pomoje ena fajna varianta, ampak za poj, ko že imaš dete doma

, jaz sicer nisem probvala z BabyBornom

(sem pa z barbapapo) in tisto je ajnfoh, ja, z živmu je pa mal drgač

. Mamo pa doma še
kengurujčka, tko de sem glih prejle (začenjam gnezdit al kaj

) razmišljala, kako je fajn, kt je (skori) vse že doma - še "ta velko" posteljo mormo dočakat, de se špampek sprosti

. Pa de se veliki brat odvadi čez dan v vozku spat - sva menjena, de bo tut čez dan spal v postelji, ko bo ta velko dobil

.
Modrčki: kupi enga, bo poj še cajt. Pa une mrežce so tut čist OK, z eno gazo spodi, če glih "puščaš".
Plenice: Muellerjeve so se nam dobro obnesle, prav njihova "firma" pa tut neke kao eko: Moltex so OK. Je pa to na cajte cela znanost - pride obdobje, ko vsaka/katerakoli plenica prebije, pojma nimam zakaj
Prvorodke vs. Večrodke: izenačeno, pomoje, itak dvakrat ni glih
Pranje ponoči: a veš, de bom šla prav ven pogledat

Pr nas je blo vedno ob desetih, po sončni uri, se pravi (če nič ne prestavijo) bi moglo to zdej že ob devetih bit

Ncoj preverim pa poročam

.
Tablete za ustavljanje laktacije: jaz sem tut neki o tem slišala, če bom imela cajt (ponoči skor zihr

) bom mal posrfala.
Zdej pa rajš entram, tale RR je tut v letu 2011 bl švoh

.