IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Tele majice iz HM-a so kul, in vse ostane pokrito, razen tistega kar je pač teba dat ven ane
A pa to se dobi samo na oddelku za
(tega v KR pač nimajo, al sem pa čorava
) al je to kera druga fora
Je prekrižano blago čez prsa, podobno kot spalne srajce v P?
Posteljinina iz Ikee je tud meni všeč, ampak mi njihove dimenzije niso tok všeč. Tak majhen povšter oz. pregrinjalo za povšter bi mel naš zjutrej čist drugje oz. zmečkan. Pa recimo kvaliteta ene posteljnine, ki je za ta malo posteljico mi je ok, kvaliteta ene, ki jo imam za najino ta veliko posteljo je pa čist zanič. Treba bi blo videt, otipat... Res me te dimenzije motijo pri njih.
Dimenzije Ikeinih posteljnin so čudne, ja
. Jaz sem zadnč v Hoferju kupila flanelasto za ta velko posteljo (a´la džungla), prevleka za kovter je normalnih dimezij, za povšter je pa 70x90
, jo bom imela kr za ta mau kovterček
. V JYSku imajo pa tut čudne dimenzije za povšter, ampak je zmerno prevelika, tako, da višek zatlačim za jogi in s tem še povšter fiksiram, de se ne vala povsod (najin miš ima sicer eno "peno" ki naj bi bila povšter, bolj malo, cca. 30x50). Je pa res treba vse videt preden kupiš (no, vsaj jaz moram), ker... kaj pa vem, se mi zdi de se hitr nategn*š
.
Meta, vesela sem, de sta se še pogovorila

. Nočem ga ven mazat al kej podobnega (čeprav se pridružujem Mišyki, glede obratne situacije pred leti in mal mogoče s kle izvira

), ampak - včasih človek (tudi moški

) dobi tak občutek "zavezanosti", kao "ne-svobode", kot da si zdej "pečen" za zmeri in poj kot eni pubertetniki kr neki bluzimo. Ampak, na srečo tole mine, ker le nismo več pubertetniki in presneto dobro vemo, de nismo "pečeni" in da bi pa bili, če bi takle zajeb*l. Občutek ostane dolgo še čuden,ja, obema, pozabiš 100% itak nikoli ne - ampak tolk odkritosti, kot jo je med vama - verjemi, garancija za uspeh

. Ne bom napisala, de se bosta enkrat skupi smejala temu, vaju bo pa (sem prepričana) na nek način še bolj povezalo. Mislim nate

.
Žile v popkovnici naj bi bile tri, ja, samo, če je dete OK, potem je pomoje vse OK
Čukica je imela (ima) mal drugačne težave s to popkovnico, ne? Neke zareze in slabši pretoki? Je pa konkretno tvoje "malo" bitje

.
Posteljo za ta večjiga sem v Leclercu "kupila": jim jih je zmanjkalo, ko bi morale biti še v akciji in so mi (oktobra!!!) obljubili, de jo v začetku decembra dobimo (po akcijski ceni). In je še zdej ni

. Je pa
takale, samo cenejš

, skoraj pol cenejš, pa še letvena podna ima (oba). Upam, de kmal dobijo

. Sicer bo pa mali

moral pri meni spat (revež, a ne?

).
Zasi, še enkrat jih "operi" in mokre/vroče obesi - men se jih tut ne bi dalo peglat

. Kozmetika: jaz ti svetujem hladilno mazilo za ritko iz lekarne, kar ornk lonc (jaz vzamem 400g), v KR lekarnah delajo odlično, ostalo pa se mi zdi, de je bolš počakat - vsaj v KR P smo pred dobrima dvema letoma dobili en paket ob rojstvu, kjer je bilo nort tega še pa još - preveč, če mene vprašaš. Ojle za mazat imam pa jaz Muellerjevega, ga bo dost še za ta tretga otroka

.
IsabellaLana, jaz perem "svetle" posebej, "temne" posebej in pa belo žehto. Pa oranžno, no

. Glede nians pa ne kompliciram, po ene 20-ih pranjih je pomoje vsaki vseeno

.
Eko, entram, poj se pa še kej oglasim!