Hojla
Poročilo iz včerajšnjega pregleda pri diabetologinji, vse BP, sam imam nekoliko povišano mesečno povprečje
6.7, normalno je pa od5.8 do 6.0
, pregled imam čez dva tedna 18.2.2011.
Meta, kako sta se dogovorila, vem, da ne boš pozabila nikoli, če sploh gdaj, jaz sem imela podobno situacijo,malo težja je bila no, pa se je končalo z ločitvijo, sva tudi bila od 18 leta skupaj,...poskusita no, če gre, ker bosta le imela 2 otroka, pa vse dobro ti želim, ker vem, kako hudio je to.
Patrisha, upam, da le ni vse tako črno in hudo, kot zgleda, pomiri se malo saj bo vse v redu.
Lil, čestitke za pupi, veliko se cartajte in uživajte dvojno!!!!!
No, ta teden smo pa tudi mi začeli na veliko delati soba za velika dva je gotova
, nakupila sem nekaj prav lepih stvari za našo prinčipeso
, oprala že pravkar 1 pralni stroj od večjega, sicer je vse bolj nevtralne barve, pa glavno, da je, ane? Tudi torbo zase imam že na pol pripravljeno, nekaj stvari še moram dokupit, sem pa včeraj v DM-u opazila, da imajo MASMI vložke, sicer so svinjsko dragi, pa za prve dni so najbolši, potem bomo pa kr vir 80, ali ketere druge
, pa nastavke za dojenje, copate, in, seveda fotoaparat, telefon, pa blazinice za dojenje....ja pa paket za odvzem popkovnične krvi.
Kozmetike nekaj že imam za maleno, sem pa kupila v BC mandljevo olje za 11€brez barvil, konzervansov, hladno stiskano,....kao, naravno. Ja, pleničke še moremo kupit, in, to je to, mislim, pa da bom kupila kr newborn, ali hugies ali pampers.
< Sporočilo je popravil hel32 -- 5.1.2011 11:03:55 >