IZVIRNO SPOROČILO: suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
No sj načeloma ni nič narobe s tem. Moja mami je tud kar kuhala krpe in neke cunje, ampak to že dolgo nazaj in zelo redko. Se manj energije porabi. Ampak pri decih res nikol ne veš.
To z energijo pri meni ne velja. Imam namreč steklokeramično ploščo
- Drugače pa se res nikoli ne ve
..........
No, mi smo mel doma takrat še plinski štedilnik.
Tigrica a ti boš tudi mela pralne plenice? Al so tetra tiste o katerih govoriš, da si jih oprala?
A rožice so prepovedane v P? No, dobro, da vem, moram mojega opozorit, ker se zna s kakšnim šopkom prikazat.
lina80 dobrodošla med nami

Nič se ni treba bat, saj ne grizemo.
meta21 men je prav fajn brat tvoje monologe, ki to niso. Stranske učinke imam pa že tako ali tako.
kiara24 a ramsay je skuhal krompirjev golaž al je tp tvoja ideja? Bi ga prav rada videla, kako bi to zadevco naredil.
No, moram sporočit, da me je prejle klicala G in povedala rezultate testov žolčnih kislin. Imam rahlo povišane (meja je 10, jaz imam 13). Je rekla, da ni neke velike panike, da pa bo najbolje da grem v P na dodatne preiskave. Tako da grem danes po napotnico. Sem bla tak zmedena, da sem pozabila vprašat, kdaj to lahko grem, pa je verjetno odvisno čist od mene, kdaj se spravim tja. A katera mogoče ve, kaj lahko pričakujem?