Dan
Pri nas je bilo danes spet lepo vreme, imeli smo 12,5 stopinj, samo kaj ko je tako pihalo. Je pa res čudno ja..včeraj zjutraj -8, popoldan pa 10 stopinj
suzy kako lepo od tvojega
Takšni bi mogli vsi bit
Teyla..saj nas vse spomin zafrkava, ampak ti pa zmagaš
Še dobro, da nisi klicala tja, pa jih vprašala kaj se grejo, da še ti niso poslali
Tigrica86 jaz prvič nisem prala, ker je itak novo bilo, zdaj pa sem jo (ravno danes
). Sem še hotela prevleko za košaro za voziček, pa mi je mehčalca zmanjkalo
bom pa jutri..
Prvičmami jaz sem dojila in nikoli nisem dodajala čaja. Z mlekom se naje in odžeja, tako da ni bilo potrebe. Pri AM pa mislim da bi se naj čaj tudi dajal..nisem ziher, popravite me tiste, ki ste AM dajale (vidim, da ste že predelale to
sproti odgovarjam namreč
)
Patrisha, 30 jih imaš čisto dovolj..vsaj jaz sem jih imela, pa sem tudi široko povijala..
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Glede norega pogovarjanja te pa lahko potolažim, da lahko precej trapast zgledaš tudi na pločniku z vozičkom pred sabo, medtem ko otroku nekaj na dolgo razlagaš
Se strinjam..še posebej če nekaj zavzeto razlagaš novorojenčku, ki še te čukasto gledat nemore, kaj šele da bi te razumel
Jaz tudi ne vidim slikic..sem mislila, da je samo pri meni tak, ampak očitno ni
lina80 dobrodošla
honeybeemaja super za mere

to pa sta res že konkretna, pa še dva sta, res bravo

Jaz mam samo enega, pa je komaj 2400
Biljana vesel božič
Ena je napisala, da se bo njen pri porodu pri glavi držal. Moj je že med nosečnostjo rekel da bo gledal in tudi je. Komaj sem ga prepričala da še ni slikal (no, saj v porodni je potem pozabil Tio slikat, kaj šele da bi se na to spomnil

)..Pa je rekel da ni nič kaj posebnega, edino krvavo je, pa veliiko
Mater, ta post sem zdaj eno uro pisala.