Dan
Za mano je super dan (čeprav sem spala samo 3 ure
)..Zjutraj sma šla v šoping, zapravila pa sicer preveč
Pokupila sem skoraj celi H&M, zdaj se že druga runda cotik pere. Kupila sma še čisto vse od plenic, krpic, krem, edino po posteljnino grema enkrat ta teden, pa modrček si bom šla zdaj naročit. Pa lahko grem rodit. Edino Aventove kreme za bradavice nisem nikjer našla
Morem pogledat če imajo v Baby-centrovi spletni trgovini.
Potem pa sma z mojim šla v McDonalds jest..njam njam. Ko sem prišla domov pa smo si pice naročli.
Danes se nisem kaj preveč zdravo prehranjevala
Sem nesla še danes pena puzzle nazaj, (sem jih do zdaj na podstrešju imela), pa sem mislila za isti denar kupit preprogo, pa je šefica Baby centra rekla, da so od Unikatoy puzzle ok. Da je sicer še neuradno, ampak so izvidi analize že nazaj. So pa naredili Unikatoy analizo puzzel, pa še BC je sam dal še enkrat v analizo. Te dni pa bi naj uradno prišlo ven. Tako, da sem se kar odločila, da jih obdržim, ker so vseeno boljše kot preproga..
hel32 upam da pridejo trojke čimprej ven..vem kak je hudo. Pri nas so sicer samo zgornje trojke zunaj, spodnje še čakamo. Pa eno štirko še in smo zaključli za nekaj časa.
Jaz sem kupila Pampers newborn. Bomo pa tudi mi imeli dva pleničnika.
Danes sem ravno gnezdit začela
Sem nekaj Tiinih cotik pospravla, da sem naredila malo prostora za tamale cote. To je zdaj za silo, dokler nebomo imeli spalnice. Sem pa kupila kompletek za iz P št. 50, vse ostalo pa 56. Sem prejšnič kupila par stvari 62 in sem se lepo zafrknila, ker so čakale 3 mesece v omari. Upam samo, da me mali ne zaje*e in bo samo par cm večji od Tie (ona je imela pri rojstvu 47, tako da če bo on nekje 50,51 bo super
)
Sem tudi iz podstrešja vzela par tetra plenic, pa povijalne plenice, tako da še dam zdaj zadnjo rundo prat.