Današnja noč je bla očitno kr nam nosečkam naklonjena. Upam, da ni bla to samo ena za vzorec.
Sem si dons v knjižnici vzela nekej knjig, pa bom vidla katera bo za kej. Tiste "najboljše" so itak izposojene. Pa še malemu sem vzela nekej v smislu "dobili bomo dojenčka", da si bo mal boljš predstavljal.
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
Sem nesla še danes pena puzzle nazaj, (sem jih do zdaj na podstrešju imela), pa sem mislila za isti denar kupit preprogo, pa je šefica Baby centra rekla, da so od Unikatoy puzzle ok. Da je sicer še neuradno, ampak so izvidi analize že nazaj. So pa naredili Unikatoy analizo puzzel, pa še BC je sam dal še enkrat v analizo. Te dni pa bi naj uradno prišlo ven. Tako, da sem se kar odločila, da jih obdržim, ker so vseeno boljše kot preproga..
Kako pa veš kere puzle maš, če niso več zapakirane? Sej gor ni nobene oznake... Jst nisem neke panike zagnala, ker so mi še zmerej najboljše. Sem jih pa oprala in zdrgnla ta teden.
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Midva z Lovrom sva pa zdaj s sprehoda. Tempo dvoletnika je kar ok za nosečnico v 38. tednu
Se strinjam! Tud men kr ustreza tale tempo, čeprov tempo triletnika je pa že mal bolj pospešen, če slučajno na poti ne pobere vsake palčke in kamenčka.
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Ej punce, a bo sploh še katera ostala februarka al bomo vse že januarja rodile?
Sam se vam res vsem nekam mudi. Če mene vprašate, bi bla res rajš marčevka, ampak to trenutno mislim. Čez en mesec bom pa mela že vsega poln kufer.
VSO SREČO VSEM TISTIM V NIZKEM ŠTARTU! Nas bo pa počas začela panika grabit, ko beremo, da boste kr januarke...