to sami metalci na vidiku

nasa zeeeeelo uziva ob rammsteinih, metallici in HIMu

bravo punca!! smo cist preponosni

ahahah
mogoce si od kake zvali staknila? mas kakega psa, macko? sicer pa tako ali tako ni bilo neke strasne hladovine, da bi tele zvali pocrkale ://. Jaz sem se zato letos odpovedala nabiranju kostanjev in gob! V gozd sicer hodim vsak dan ( no ni gozd ampak je park, z poooolno drevesi) pa morem potrkat, da se nisem nic dobila.
Ekola danes sem vse papirje zrihtala. Sprememba stalnega, osebno, voznisko! Vse sem popedenala v 10min :) obozujem sobotne delovnike uradnikov

sicer osebna in vozniska staneta malo manj kot 30 €. Pa 1 slika se samo rabi ( ker za osebno jo skenirajo ). Tak za info, ce bo sla katera kaj rihtat. Pa itaq sem se v BC mogla ustavit :) kupla en lepi beli kompletek, ene fantovske hlace?? :) tak so ble carske, temno zelene, potem doma vidim little boy star

, pa 2 slincka mala, pa 2 kinder jajci za nasega gospoda
Slincki, punce dajte mi povedat kdaj dejansko to pride v postev?? eni pravijo cist od zacetka, eni kasneje....

mi2 sma planirala 1 leto pa pau nazaj! in nic! ama nista... potem pa vedno brez zascite na polno in NIC. Potem sma letos kupla stanovanje in prvi mesec v novem fletu, juhej

kr nekaj :) sicer zelo presrecna, ampak ce bi pocakalo kako leto bi blo veliko boljse, ker se morma avto kupit, opremit do konca ( ceprav je na 80 %) ampak bo ze. Zdaj pa kupujemo bol otrosko opremo, kot za stanovanje