Diane tudi mene občasno zaboli nekje spodaj levo ali desno v trebuhu, skoraj da bi lahko rekle, da v dimljah. Včasih celo ponoči, ko e prevalim iz enega boka na drugega. Takrat me prav svinsko zaboli a menda je to normalno za te tedne.
Teyla

ta je pa dobra. Se pa take stvari dogajajo tudi mlajšim. Pri nas v službi so se delavci umivali roke z želejem v tubi, ki ga je moj šef pozabil zraven ogledala nad lijakom.
Ko pa sva bila z bratom majhna sva pozabila ljubljansko salamo na mizi in jo je objedel naš muc. Potem sva jo obrezala, da ne bo kdo opazil kaj se je zgodilo. Nato pride moj oči in vidi zrezano salamo na košče in naju okrega, da se norca delava iz salame in jo seveda poje

. Midva pa sva seveda modro molčala in prav nikoli ni izveel, da je pojedel ostanke od našega muca.
Pilotgirl samo, da je vse vredu - sem res vesela za vaju.
Kar pa se tiče tožbe se pa le pozanimaj, saj ti ni treba drugega storiti, kot poklicati kakega zastopnika podjetja, ki se s tem ukvarja in ko bo zdravljenje končano oni za vse poskrbijo. Oglasijo se pri tebi doma, poberejo fotokopije papirjev od zdravljenja in ko je tožba končana lepo dobiš nakazilo na svoj TR. Ti pa svetujem, da to narediš, saj imaš tako vsaj delno pokrite stroške, ki so nastali v zvezi z zdravljenjem, strah in bolečine. Denar pa ti bo prav gotovo prišel prav za bejbico. Te pa prav nič ne košta, saj firma pobere procente od iztoženega denarja.
Cukica jaz lepo uživam na toplem in občasno kaj postorim po bajti. Drugače pa se mi nič kaj dosti ne dogaja v teh deževnih dneh.
Se pa vsekakor slišive v torek, da se zmenive kdaj te poberem za v MŠ. Komaj čakam ta predavanja, ker bo predavala babica in bo prav gotovo bolj zanimivo, kot četrtkovo predavanje na katerem bi vsi kamlu zaspali