no da malo oglasim danes mi je računalnik nagajal in sem šele sedaj končno pogledala kaj se dogaja pri vas
jutri pregled..jupi upam da bo vse ok ,brca že tako da me vsi organi bolijo
in vprašala bom če bodo delali še kakšen ultrazvok ker bi res rada videla še enkrat dete
pred porodom
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Midva sva pa včeraj
potem pa nekaj časa ni bilo brcik in sva se malce ustrašla
. Še posebej moj se je bal, da ga nisva "deformirala" - njegov izraz.
Ja, kaj pa naj bi delal drugega kot spal, če sta ga tako lepo zibala
. Bejži, bejži! Vidva kar uživajta!
Ponavadi se baby umiri ko starci uživajo, tako da nič bat,saj potem čez nekaj časa pomiga da spomni da je tu. Plus ves luxuz ki mu ga častita z izločanjem celga hudiča hormonov
no vidim da nisva bila samo midva z

edina aktivna

včeraj..no in danes malo

ker je imel dopust in sva se res cel dopoldne crkljala dokler so pupe v šoli...pri nas je problem da ful začne brcat ko midva začneva kaj in je res zoprno..ampak rečem da sem jaz bolj trmasta kot

da me ne bo že zdaj komandiral
maurica upam da bo vse ok in da boste še nekaj časa 2v1

tudi
delfinki želim isto
ninchi9 in suzy29 niste edine sama sem postala tak hrust samo jedla bi...sploh pa čokoladne medenjake njami..
babynitka ostala sem bez komentarja ker si res ne predstavljam da bi mi moj tako rekel,jaz se pohecam da sem kot tenk ...ampak da bi kaj takega rekel kot tebi bi verjetno padla v jok saj me že itak dajejo hormoni..pomeni se z njim da ne bo potem še hujše ko boš rodila ker to je res žaljivo sloh pa nisi debela ampak si NOSEČAAAAAA.....nosiš njegovega otroka!!!
želim ti

da rešita to čimprej
sem pa danes gledala oddajo na tv3
super varuška OMG sem že pozabila kako so trmasti ti mali nagajivčki,sicer so tudi moje ampak bolj na jeziku

..tisto je bilo hudo ko je bruhal,ker je izsiljeval mamo da ga vzame na vsak način v naročje pa še dvojčka sta bila

boga mami...moja 1 pupa je bila taka trma da se mi je kar

ampak moraš biti vstrajen pri besedah in dejanjih
ne popuščati!! pa bo uspelo...no čez nekaj časa bo

pri nas še traja ..čeprav je pubertetniška trma še hujša