IZVIRNO SPOROČILO: sara1986
Aja, pa rekla mi je da grem zdej lahko urejat na center za socialno delo za paket in porodnisko, no, pa sem jo vprašala, če dobim kakšno potrdilo, pa je rekla, da že par let to ni več potrebno- je dovolj materinska kjnižica.
Ja, meni je isto rekla. No, pred dvema letoma sm še dobila potrdilo, zdaj pa očito več ne. Mi je kar mal pritisk dvignlo, ker tale "moja" sestra pri ginekologu tolk škrtari, da bi jo človk kar prtegnu. On je tak kul, sicer zelo na izi ampak vedno nasmejan, pozitiven, potrpežljivo posluša, se mal poheca ... Pol pa prideš ven pa una vsa uradna, sicer nič posebnega ni narobe ampak mi gre na živce. Ne morem si pomagat.

Pa vse moram plačat. Itak dobim samo strogo tisto kar zavarovalnica plača ampak razp

me pa da moram še vsako slikico posebej 5 eurov plačat

, tako da sem dala za UZ v 31. tednu 45 eurov, za zdravniško potrdilo, da mi odsvetujejo potovanja (uveljavljala sva odpovedni riziko za Egipt) sem plačala 40 eur ... Nad strokovnostjo se res ne morem pritoževat, nad vsem drugim pa. Že par let razmišljam o menjavi, ker mi je tudi malo od rok (LJ-Grosuplje), sploh proti koncu nosečnosti, ko si kar naprej tam ampak koga hudiča naj pa zberem. V Grosuplju mamo tudi enga posebneža ... Ah ... Pa dons sem toooolk tečna spet. Vse mi gre na živce. Grem mal dremat.