IZVIRNO SPOROČILO: Juxy
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Zanimivo, jaz dobim čudne poglede, ko rečem, da imam še 2 meseca- v stilu da imam majhen trebuh.
Nič ne skrib, tudi če pride zdaj ven, naj ne bi imel težav z dihanjem ali z uravnavanjem temp. Vsaj tako piše na RR za 32.teden.
Naj kar lepo notri ostane do konca ali pa vsaj do konca januarja, ker imam še preveč stvari uredit pred tem (mogoče celo poroka).
Se je pa moj rodil svoji mami v 7. mesecu in je bil 1750 težek, pa je bil s pomočjo inkubatorja takrat tudi potem ok (mamica je padla na stopnicah).
Se strinjam, naj kar lepo notri ostane vsaj do sredine januarja. Samo pravim, da če bi se pač že zdajle rodil, bi tudi bilo vse ok in da ne rabiš skrbet. Mi pa ni jasno, kako si moraš plačat UZ, če imaš otročka nad merami in obstaja možnost prezgodnjega poroda?

Eni zdravniki so pa res smotani, no.
Mišyka jaz rabim pomiritev, da ne bom na pol plešasta in ti omenjaš izpadanje las v šopih?

Sem tudi jaz imela goste in močne, da so mi šli kar na jetra. Je zanimivo, da os močni še zdaj, ampak ko sem imela neko prehodno obdobje, so se stanjšali, potme pa spet ratali močni. najprej so bili tanki pri koreninah in močni pri konicah, zdaj je pa to ravno obratno. V obeh primerih izgleda frizura obupna.
Registirana, obnovo bi rada? Jao, moj spomin je kot ementaler. pa poglejmo, nekaj je bilo govora o modrcih za dojenje (katere uporabljati), potem kaj nesti v porodnišnico oz kaj se kateri zdi pomembno (odvisno tudi kej imaš namen rodit), matične celice so bile zopet na tapeti (javna ali zasebna)-kam mislite shrnaiti, če sploh; neka debata je bila o imenih (trsica je postavila precej zapleteno nalogo

), pa malo smo se pritoževale nad našimi dragimi in tolažile med sabo. Pa seveda nosečniške tegobe niso nikoli izumrta tema.
No, zdaj pa imaš nekaj za tipkat.