IZVIRNO SPOROČILO: biljana l
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
biljana I moram komentirat način pogovora s tvojim. To je res edini pravi način pogovora, če ne želiš da te preslišijo. Poveš kako se počutiš in pri tem ti nihče ne more oporekat in reči "to pa ni res", ker se pač ti tako počutiš. In pogovr potem steče sam od sebe-vsaj pri nama. Včasih je težko kaj reči brez obtoževanja, ampak pri občutkih tega ni-čeprav včasih zveni kot da so. Tako jaz mojemu povem, ko me kaj moti in on tudi meni. Zadeva deluje. Samo pri moji mami še nisem prišla čez (je bolj trmaste sorte ) in imava slab odnos-na žalost. Čeprav se mi zdi, da kakšna kaplja mojih besed se jo pa vseeno dotakne. Hm...sem zašla s teme, pardon. Ampak si me spomnila na ta način pogovora, pa sem mogla povedat izkušnje.
Drgač pa vidva včasih kar 2x na dan? Dobra sta. jaz sem nazadnje bila taka, kot da bi pretekla maraton, pa še naslendji dan me je vse bolelo. sem čisto iz forme, ampak bo treba to še redneje prakticirat, da bom za porod v formi, ane.
ja z starši je to še težje ker oni imajo pa čisto drugo razmišljanje kot mi kar je normalno verejtno bomo tudi mi taki...res potrebuješ živčke da jim razložiš to lepo počasi in umirjeno jaz rajši obupam pri mami drugače pa imava dober odnos samo ne debatirava o takih temah ki nimava istega mišljenja
glede slončkanja verjemi da bi ti tudi če spala v eni sobi z otroci kot midva bi tudi ti čakala kdaj bosta potem pa zgrabiva priložnost ko grejo k očkotu(bivši mož) za vikend
imava zelo majhno stanovanje..drugo leto se seliva
Ja s starši je včasih hudič. Čeprav z očetom se dobro razumem, kakroli pa rečem/povem mami, pa me ne upošteva. Najbolj mi gre na živce, da povem kakšno dejstvo ali kakšen rezultat raziskave zdravnikov (nasvet glede hujšanja), me ne upošteva, če pa kdo drug pove, pa to zagotovo drži. Potem pa pride k meni in npr. reče, če vem, da ogljikovi hidrati tudi redijo. A dj ne ga sr**, kaj ti pa jaz veš čas govorim?
Meni je bilo najbolj hudo na njenem roj.dnevu (50let), ko je z mano ravnala tako kot vendo oz še slabše, pa se tega sploh ni zavedala. Jaz sem bila tam zato, da sem prinašala stvari od doma (imeli smo piknik zunaj), pa ji je bilo vseeno če sem se peljala 5x domov, ko bi mi lahko že prvič povedala, kaj vse naj prinesem. naj omenim, da je bil tam tudi moj (s katerim sva bila skupaj nekaj mesecev)-vozil je seveda on. Meni je bilo hudo zanj, ker se mi je zdelo da ga je samo izkoriščala. Prišel je tudi moj starejši brat, ki živi na Dolenjskem, pa se ne vidimo tako pogosto (ker mi doma nimamo avta, on je pa na tesnem s časom..). V glavnem je bila ful vesela, da je prišel (jaz seveda tudi), nekako je bila do njega prijazna, do mene pa ne. Za njeno darilo sva oba dala 50:50, čeprav se je brat ponudil da da več, ker je redno zaposlen, ampak sem rekla, da ne, da je darilo od obeh in je tudi moja mami... Izgledalo je pa na koncu tako kot da ji je darilo kupil samo on. V glavnem jaz sem bila čisto razočarana, ker sme mislila, da bolj v stran potisnjena ne morem bit, pa mojemu sem že enkrat prej omenila, da imam občutek, da ima moja mami brata rajši od mene. In mi je potem kasneje po pikniku povedal, da je tudi on dobil tak občutek (takrat je prvič videl mojega brata in da smo bili vsi na kupu). V 2h mu je bilo vse jasno. Mami pa tega ne vidi, oz noče videt.
U madonca, cel roman sem spisala. Kaj čmo, takle mamo, ko čustva privrejo na dan. Se trudim izboljšat odnos, pa mi nekako ne gre. Se mi je ful zamerila, da se mi je še objet ne lušta, ker to naredi tako hladno, da me kar vse mine. Meni se zdi žalostno, da sem večkrat od očeta slišala, da me ima rad, kot pa od nje. Po moje mi je to povedala ravno tolikokrat kolikor let imam. Pa še to bolj v stilu "saj ti veš, da te imam rada ane?"
Mah, bom raje nehala, če ne bom čisto zamorjena. Pa še ve povrhu.

Zato pa jaz mojemu večkrat povem, kako ga imam rada in otročku nameravam prav tako. pri tem se pa res ne špara.