Edino resno težavo pa imamo s tem, da sploh noče jesti sadja, še bana
Lenika a si probala kake smoothije (no, al pa če doma zmiksaš bolj sladko sadje)? Naša to obožuje, je pa res, da sadje nasploh! Zdej ko je imela afte in sem ful gledala, da ni nič kislega dobila... se je pa nabor fuuul zmanjšal: banana, kako sladko jabolko ali hruška... to je blo to. Sem ji pa zato kupla une dobre fruktalove 100% sokce (tiste nekisle): marelica, breskev, hruška.
Sicer pa: če ti je zelenjavo se nimaš kaj sekirat!
Eh, mM ful pridna, ja - za take stvari že

... Sicer pa vpašaj šefa kako sem pridna.
tassika - uh, moja je tudi precej duda-addict

Sploh ko zboli... Sicer za v avto ji ponavadi ne dam takoj, samo ko začne težit (ko sva na relaciji Lj-obala), jo dobi. Za spat itak, čeprav jo ponoči zgubi: pa če je dobra noč (trdno spi) jo lahko dam tudi stran, če pa se pogosto predrami, pa NUUUUUJNO dudo. Se bomo tudi tega odvadli slej ko prej. Naš zobozdravnik pravi, da je nujno samo to, da je najmanjše velikosti, potem ni problemov z zobki!
googica -

za dieto. Za mamo ti pa ne znam preveč svetovat, moja je popolno nasprotje in si tega niti ne predstavljam, da bi mi težila itd. Sej veš, pogovori pač, izberi tak trenutek da ti bo OK če bo pol en teden kuhala mulo. Kaj pa če bi še tvoj poskusil kaj povedat, mogoče njemu ne bi tako nasprotovala in težila?
Edino kar te razumem je to, da se "razvadi" na njen urnik oz. da se mu pokvari ritem, tega tudi jaz ne maram: samo pri nas je tako, da se hitro nazaj navadi na star ritem...