Dan!
Nadinne - vse najboljše! Upam, da čimprej izgine ta depresija, da boš lahko spet polno zaživela!
Aleunam - vse najboljše in najlepše!
Bucka - sožalje tudi z naše strani!
Spali smo krasno!!!
Od 20 - 2:30 in 3 - 7
Mi imamo danes 2 posvetovalnico in sem ful firbčna kolko je pikec zrasel in se poredil.
Konfekcijo 56 že pospravljam, prav so mu edino bodiji od HM, ker majo "podaljšano" ritko in jih še lahko zaprem.
Sem pa opazila da so bodiji od BC (vsaj tiste ki jih imam jaz) ful kratki in so mu že zdaj prav - rokavi so sicer še malo daljši, med nogami pa se počasi nebojo več zaprli,....
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85
da bi po taščino morala biti pokrita s kapco tudi v stanovanju, ker boli glava če nima v stanovanju kapce na glavi. Tako da drage moje novemberke upoštevajte prosim ta nasvet Tast ji je predlagal, da naj sedaj ko bo aktualno malo delo začne delat kot dodatna patronažna sestra Ma smo žleht
Leona tudi nonstop zebe, tak tašča pravi, ker ma včasi bolj hladne rokice

,.....IGNORE!!!!
HB se tak malo vidimo

!
IZVIRNO SPOROČILO: emma83
sem jaz njej njenega sina ukradla in sem tista ta grda, ki ga ne spusti več k njej.
Pa ne znam kuhat ker je shujšal, pa ne pusim, da bi jo poklical, al pa jo prišo obiskat,......
Največji problem je da moj več ni doma in je finančno ne podpira in plačuje položnic,....zadnjič prideta na obisk in jamra kak je slabo z denarjem, kak more šparat, čez 1 uro pa se začne hvalit da na mesec zarabi 100eur za loto (še ni nikoli nič dobila), pa še kakih 50 eur za cigarete,.......

halo, kaj pa te jamraš da ni denarja?!?!?!?!
Nadinne - tvoj si je pa tudi ubog, ko ga na porodniško siliš
Dost o taščah! Sam na ignore pa bo!
Pajacka - vas pa se tudi nič ne ogne! Hitro se pocajtajte!!!!
Šibam, ker bo sirena!
Lep dan!!!