Dobro jutro,
ena orng
za vse jutranjike. Mali se mi vsako jutro zbudi tm okol 6h, 6.30h, jst bi pa spalaaaaaaa. Zdaj pozajtrkuje pa upam, da bo malo nazaj zaspal. Včeraj sva lutala okoli do 2h in mi je cel čas spal in v lupinici v avtu in v vozičku, ko sva okoli hodila. Sinoči je pa imel blazno hude krče, ko so minili je pojedel in zaspal, ga odložim v posteljico in grem pod tuš in kr naenkrat tak hud jok, zgleda da je nekaj sanjal ali pa seje prestrašil. Moj ga sploh ni mogel umiriti, komaj sem ga pomirila, kr hlipal je vmes, na koncu je celo noč spal z mano.
najki glih zato, ker ti kot mama vidiš, da je otrok zadovoljen, da se redi in raste vidiš po cunjicah. Nemogoče se mi zdi, da bi punčka dobila samo 300g v 3 tednih, pol bi ti cel čas jokala zaradi lakote, ti pa praviš, da ti tudi celo noč prespi, da je ful zadovoljna punčka. Moje mnenje je, da tehtnica v ZD ni v redu, itak pa ni bila tehtana pod istimi pogoji kot prvič. Daj se še ti doma z njo na svoji vagi stehtaj pa boš videla a je realno al ne.
aleksa mi imamo Plivit D3 kapljice pa ga nič ne zvija, dobi vsak dan 2 kapljici.
slavi otroka tašči kr iz rok vzemi, če ne upošteva besede, saj je hudiča ja tvoj otrok ne njen. Preberi si tole temo, predvsem Ronjin komentar, se mi zdi, da je zadela žebljico na glavico. Kar se tiče rokavičk, sem nekje prebrala, da naj se ne bi dajale gor, ker se otrok tako ne more raziskovati in spoznavati svoje telo.
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
Pa še par všrašanj, ki mi hodijo po glavi, ko ponoči dojim :
- kako dolgo naj ne bi imeli vzglavnika (mislim na tistega tankega, ki je ponavadi skupaj z odejo v kompletu)? nimam pojma
- jih položite enkrat na eno stran, drugič na drugo, ko gredo spat? Mennjujete položaj dnevno, na par dni ali vsako spanje na drugi strani? na začetku ja, zdaj je pa itak skoz na hrbtu (se sam obrne)
- jim oblačte kapice? po kopanju 15 minut in ko gremo ven ofkors
- do kdaj ste povijale z eno plenico in povojem, če je imel kolke 1a ali 1b? nisem široko povijala
- kako ste kaj? trenutno zelo zaspana, drugače pa OK
Se več ne spomnim, včasih pa mam toliko vprašanj... Da malo primerjam...
Moje dete ima tudi vedno mrzle rokice, kaj naj, če noče biti pokrit po rokah.
pajac pri kom imata posvetovalnico? Mi imamo Breznika, pa ga prvič ni bilo, ga je nadomeščala Kunaverjeva. Osebnega pediatra pa tudi še nimam izbranega, sploh ne vem kdo še sprejema nove paciente in kdo je razen Novaka OK.
Mislim, da je tole moj najdaljši post do zdaj, upam da mi ne bo RR zamoril z vi ar sori.
Lep dan, danes je sončni mrk pri nas.