writing-img

RE: Makroni

clock-img

25.10.2012, 18:19

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

user posted image I see it clearly.. you will fail!

clock-img

25.10.2012, 19:05

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Jaz sem jih zadnjič delala po identičnem receptu, ki ga je dala mateyka (krema brez masla).
Edina finta, ki naredi makrone tiste res prave je, da jih pečeš pri par cm odprti pečici (una temna manekenka al kaj je, ko kuha, je zadnjič to povedala in ja - pali user posted image ) - uspeli v prvo user posted image

Zdaj sicer ne vem, ali je bila to makronova začetniška sreča ali je to res keč v odprti pečici user posted image
Naslednjič delam pistacijeve.

clock-img

25.10.2012, 19:06

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Uf. Kapo dol babe user posted image jaz sicer rada prčkam kakšne simpl slaščice, tud kdaj kaj ustvarjam po svoje, ampak da bi se pa lotila česa takega, ki bi mi vzelo praktično pol šihta cajta, pol pa da mi še ne rata joooj, ne hvalauser posted image . se pa povabim h kakšni, tist pa prec user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 25.10.2012 19:08:07 >

clock-img

25.10.2012, 19:13

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

original makroni niso tok pisani user posted image
user posted image
user posted image

meni so tej všečuser posted image  še recept prosim!!!

Odlično :). Kateri je pravi recept za originalke?

clock-img

25.10.2012, 20:57

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Stanislava, teli zgoraj so amaretti (makroni z mandlji)
http://wall.hr/wine-and-dine/desert-dana-carobni-amaretti/

clock-img

25.10.2012, 21:14

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Stanislava, teli zgoraj so amaretti (makroni z mandlji)
http://wall.hr/wine-and-dine/desert-dana-carobni-amaretti/

Ooo, hvala.

Še štaub šećer prevedem, in sem ready user posted image

clock-img

25.10.2012, 22:35

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

štaub šećer je šećer u prahu user posted image

clock-img

25.10.2012, 23:20

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Mateyka a ti to name kličeš tele zlobne uroke in me strašišuser posted image ....boš videla da mi bo uspelo....sedaj se bom pa zagotovo spravila tole delat iz inata....danes sem za ogrevanje naredila marmorni kolač...cela znanostuser posted image ...ni vrag da mi tudi tole ne bi uspelo....

clock-img

26.10.2012, 00:22

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

neee, to je kristalna krogla, jaz samo gledam v prihodnost - a nisi prebrala komentarja? user posted image

drugače pa; super, se mi je zdelo da bo reverse psychology delala na tebi user posted image

lepo, treba testirat svoje meje, vaja dela mojstra - pogumno naprej user posted image

clock-img

26.10.2012, 14:07

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Prebrala komentar prebrala...saj zato, ker kao ta tvoja čarovnica že naprej jasno vidi , da nam bo vsem spodletelo, je mene zagrabla trma....

clock-img

30.12.2012, 13:58

clock-img

miša99

pencil-img

18

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

jest ti svetujem, da probaš s tistim silikonskim pekačem... se ga dobi tut pri nas pa pomoje je kr fajn, no, k lahko kr fajn pogoljufaš.

Silikonski pekač NE igra prav nobene vloge pri makronih, sploh pa se ne da nič goljufati, ker so tisti robovi res minimalni (cca. 2 mm ali še manj). Takole - jaz sem jih delala, prvič so bili za silo, drugič so bili na uč fenomenalni - visoki (1 piškotek visok skoraj centimeter in pol) in z lepim kranceljčkom oz. nogico. Sem jih pa po mojem malo prepekla, ker notri je nastala malo luknjica in nisem čutila tistega softy kremice, ki naj bi jo imeli makroni), tretjič, četrtič in petič pa spet "bog pomagaj". Ampak se ne dam, jutri morajo biti na mizi takšni kot se šika.user posted image

clock-img

31.12.2012, 14:10

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Svaka čast, da ste se spravile to delat user posted image Meni jih bo pa danes Dedek Mraz prinesel, tiste iz Zvezde, komaj čakamuser posted image . še dobro, da so tako dragi, da si jih privoščim samo ob posebnih priložnostih, drugače bi se kotalilauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem