writing-img

RE: Mariborčanke 16. del

clock-img

08.12.2010, 12:05

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Daaan

clock-img

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

KOLK BEREM.... NI ZASTONJ VRTEC... K VEČJEMU NESEŠ NA OBČINO POTRDILO IZ ZAVODA O BREZPOSELNOSTI IN OBRAČUNAJO PONOVNO TER IZDAJO NOVO ODLOČBO IN ZNIŽAJO PLAČILA-ZASTONJ PA NI!

meni je takrat ko sem za lansko leto nesla na upravo vrtca rekla: če boste na borzi prinesite potrdilo, da ga boste imeli zastojn. Tak da... ne vem. Je pa res, da midve z L. sva sami, medtem ko imate vi skupaj še en dohodek (Denis)

Če si samohranilka oz. enostarševska družina in si nezaposlena si oproščena plačila vrtca.

kaka pa je varijanta da starega odjavimo... bi pol meli brezplačno al more bit kaki papir iz sodišča za vrtec.... jojjj sem naspidirana

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Midva pa sva se danes zmenla, da se če bo vse okej (glede njegove službe) drugo leto poročiva  user posted image
No, vprašal me je če bi se hotela poročit z njim user posted image

clock-img

08.12.2010, 12:06

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kaka pa je varijanta da starega odjavimo... bi pol meli brezplačno al more bit kaki papir iz sodišča za vrtec.... jojjj sem naspidirana

mi imamo vse preko sodišča user posted image

clock-img

08.12.2010, 12:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Če si samohranilka oz. enostarševska družina in si nezaposlena si oproščena plačila vrtca.

točno, če pa je partner prijavljen na istem naslovu pa ne dobiš nič zastonj

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

08.12.2010, 12:07

clock-img

majakla

pencil-img

6662

ja za dohodnino 2010 ... olajšava... če pri plači ne upoštevajo olajšave za VDČ...jo moreš dat sam do konca januarja 2011 (še ni obrazec objavljen)

Tomaž ma Lijo ja, pa mu kar pr plači upoštevajo.

TOREJ NE RABIŠ DAT NIČ... JAZ tAIA NIMAM ... ZATO ČEZ LETO DOBIM MANJŠO PLAČO (KER MI NE UPOŠTEVAJO OLAJŠAVE) DAM JO JANUARJA NASLEDNJE LETO IN DOBIM ZA CELO LETO VRNJENO OLAJŠAVO - ENKRATNI ZNESEK (SE MI JE NEKAKBOLJ SMISELNO ZDELO... VSAK MESEC PAČ 1/12 dobim manj ...zato pa dobim vseh teh 12 delov naenkrat skupaj-se pa mi pol bolj pozna)

Jaz imam tudi tak, sicer lani 1. pa še to le 3 mesece,
letos pa bo za dopust user posted image , mi je tak boljše.

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

TOREJ NE RABIŠ DAT NIČ... JAZ tAIA NIMAM ... ZATO ČEZ LETO DOBIM MANJŠO PLAČO (KER MI NE UPOŠTEVAJO OLAJŠAVE) DAM JO JANUARJA NASLEDNJE LETO IN DOBIM ZA CELO LETO VRNJENO OLAJŠAVO - ENKRATNI ZNESEK (SE MI JE NEKAKBOLJ SMISELNO ZDELO... VSAK MESEC PAČ 1/12 dobim manj ...zato pa dobim vseh teh 12 delov naenkrat skupaj-se pa mi pol bolj pozna)

Ja, saj midva sva to pogovarjala kak bi nardila pa sma rekla, da naj kuj v službi uveljabvlja, ker če bi dobil še manjšo plačo ol pa res ne vem kak bi... Dobil je samo 400€ tak da.. za bruhat user posted image

clock-img

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ja za dohodnino 2010 ... olajšava... če pri plači ne upoštevajo olajšave za VDČ...jo moreš dat sam do konca januarja 2011 (še ni obrazec objavljen)

Tomaž ma Lijo ja, pa mu kar pr plači upoštevajo.

jaz se opravičujem za velike črke-sem v naletu in mi ni za popravljat

Jaz isto.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

08.12.2010, 12:08

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Midva pa sva se danes zmenla, da se če bo vse okej (glede njegove službe) drugo leto poročiva  user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

08.12.2010, 12:08

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Zaprosil te je?! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . user posted image
Jaz pa sem mogla mojega, ker če bi njega čakala user posted image

clock-img

08.12.2010, 12:09

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Elevitka škoda da si tako hitro odreagirala, pa ga kar izpisala mogoče pa obstaja kaka finta, da manj plačuješ...no ti veš kaj in kako samo predlagala sem user posted image .

Sami0804 mi smo tudi 1.plačilni razred in plačujemo 10%. Koliko pa znaša vaša položnica?

Kava: petek EP...ve pa povejte dop. pop. pa se prilagodimo ena drugi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

kaj pa če ga odjavim... al more bit tud iz sodišča o kaki preživnini al kaj papir polek? ker te kr zdaj letim preklicat izpis (isti dan še) pa starega odjavit iz naslova ... nja se pri mami prijavi

< Sporočilo je popravil elevitka -- 8.12.2010 12:10:22 >

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

bom probala na kratko:user posted image

Elevitka, verjamem, da ti je 100€ res dosti, če nimaš službe. Držim pesti za službo. user posted image

Jan, vse najboljše. user posted image

Maks, pošiljam pikepoke. user posted image

kava - nič ne obljubim, ampak v petek sem frajuser posted image

Saraya - user posted image za preselitev, upam, da ne bo veliko stroškov

moja diploma - počivauser posted image ni miuser posted image   Pa saj ne morem v istem letu postat mamica, pa še učiteljicauser posted image

bb - tota naloga pa mi je zakonuser posted image user posted image

clock-img

08.12.2010, 12:10

clock-img

ly117

pencil-img

16752

KOLK BEREM.... NI ZASTONJ VRTEC... K VEČJEMU NESEŠ NA OBČINO POTRDILO IZ ZAVODA O BREZPOSELNOSTI IN OBRAČUNAJO PONOVNO TER IZDAJO NOVO ODLOČBO IN ZNIŽAJO PLAČILA-ZASTONJ PA NI!

meni je takrat ko sem za lansko leto nesla na upravo vrtca rekla: če boste na borzi prinesite potrdilo, da ga boste imeli zastojn. Tak da... ne vem. Je pa res, da midve z L. sva sami, medtem ko imate vi skupaj še en dohodek (Denis)

Vidva bi morala uradno it narazen in na sodišče uredit preživnini. Najboljša varjanta ti je sporazumna. Pol pa priložiš zraven ko vlagaš zmanjšano plačilo vrtca.

clock-img

08.12.2010, 12:10

clock-img

katy83

pencil-img

6488

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

podpisuser posted image

clock-img

08.12.2010, 12:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

iiiiiiiiiiiiiiiii, kar kurjo kožo imam ko se spomnim kako je vse to potekalo pri nama....jeeeeeeeeeeeeeeeeeee ti privoščim in počasi dobrodošla v klub poročenih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Mi jasli plačujemo skoraj 200 €, pa sem
se sama zaj...., ker sem si plačo dvignila,
da je bila lepša porodniška, evo zaj pa
mam user posted image  in že vračam. Jeuser posted image !!!  user posted image

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

kaj pa je naloga?

clock-img

08.12.2010, 12:12

clock-img

katy83

pencil-img

6488

kaj pa če ga odjavim... al more bit tud iz sodišča o kaki preživnini al kaj papir polek? ker te kr zdaj letim preklicat izpis (isti dan še) pa starega odjavit iz naslova ... nja se pri mami prijavi

kolko vem jaz ni fora samo skupni naslov...bi se mogla še za preživnino dogovorituser posted image

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jaz pa sem mogla mojega, ker če bi njega čakala user posted image

carica si resuser posted image ...samo veš, da meni to ni nič takega...user posted image user posted image user posted image ...hudič bi bil, če se ne bi hotel...ali pa ti cela nora pa ga zaprosiš on te pa odbijeuser posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 8.12.2010 12:13:33 >

clock-img

clock-img

ly117

pencil-img

16752

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak epo. user posted image

clock-img

08.12.2010, 12:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Edino pr prstanih sva enotna.

clock-img

08.12.2010, 12:13

clock-img

majakla

pencil-img

6662

moja diploma - Pa saj ne morem v istem letu postat mamica, pa še učiteljicauser posted image

Sami izgovori! user posted image

Če bo BB strogi, so nalogo že zaj..., al' ne?

clock-img

08.12.2010, 12:14

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Edino pr prstanih sva enotna.

počasi, počasi...user posted image

clock-img

08.12.2010, 12:14

clock-img

katy83

pencil-img

6488

kaj pa je naloga?

pa neki folk jim not hodi, pa jih morajo ignoriratuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem