writing-img

RE: razlike med partnerjema

clock-img

16.06.2011, 12:10

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
"Subtilno podjebavanje" je pravzaprav bilo vlecenje intelekta na dan. Namesto da premislis, poisces, argumentiras.. se boris za svoj intelekt si se zaprla v ego. Pametnejsi je popustil - zmagalo je ego. To te zene ze kar nekaj casa- namesto intelekta. Skoda.

aha, zanimivo. ko jaz omenim "ne sovraštvo" to kao pove veliko o meni. ko pa ti omenjaš ego čez deset strani, pa nič o tebi. super bullet proof tehnika - spet. dobr ti laufa ta sistem user posted image

Sedaj pa govoris o subtilnosti, o lastni nepomembnosti in nepomembnosti besed, ki jih izreces in predstavis svetu - ne glede na tvoje besede- bilo bi enako... Bi res?

v tvojem primeru seveda. itak boš vse (karkoli že rečem) interpretirala po svoje, kaj čem se pol matrat user posted image

clock-img

17.06.2011, 10:17

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Morda celo Ghandija narobe razumes. Kot na primer v vezi z izobrazbo njegovih sinov in na podlagi tega sklepanje kaksno je bilo Ghandijevo stalisce o izobrazbi....

raje si preberi njegovo avtobiografijo (poglavje izobrazba otrok) namesto da dvakrat google klikneš. potem se pa mogoče lahko kaj na to temo pogovarjava. meni se zdi zanimiva.

Lepo, da se ti zdi zanimiva, vendar to, da si je prebrala, se vedno ne pomeni, da Ghandija nisi narobe razumela. user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

17.06.2011, 10:38

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

"Subtilno podjebavanje" je pravzaprav bilo vlecenje intelekta na dan. Namesto da premislis, poisces, argumentiras.. se boris za svoj intelekt si se zaprla v ego. Pametnejsi je popustil - zmagalo je ego. To te zene ze kar nekaj casa- namesto intelekta. Skoda.

aha, zanimivo. ko jaz omenim "ne sovraštvo" to kao pove veliko o meni. ko pa ti omenjaš ego čez deset strani, pa nič o tebi. super bullet proof tehnika - spet. dobr ti laufa ta sistem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(Ne)sovrastvo in ego sta primerljivi custvi? Primerljiva obcutka? Ali morda povsem razlicni kategorii?....

Sedaj pa govoris o subtilnosti, o lastni nepomembnosti in nepomembnosti besed, ki jih izreces in predstavis svetu - ne glede na tvoje besede- bilo bi enako... Bi res?

v tvojem primeru seveda. itak boš vse (karkoli že rečem) interpretirala po svoje, kaj čem se pol matrat user posted image

Ni mene in mojega primera; Je ta tema. Da parafraziram - Nehaj razpravljat cloveka in razpravljaj temo, ce zmores in znas.

"True education must correspond to the surrounding circumstances or it is not a healthy growth." 
Mahatma Ghandi user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

17.06.2011, 11:00

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Morda celo Ghandija narobe razumes. Kot na primer v vezi z izobrazbo njegovih sinov in na podlagi tega sklepanje kaksno je bilo Ghandijevo stalisce o izobrazbi....

raje si preberi njegovo avtobiografijo (poglavje izobrazba otrok) namesto da dvakrat google klikneš. potem se pa mogoče lahko kaj na to temo pogovarjava. meni se zdi zanimiva.

Lepo, da se ti zdi zanimiva, vendar to, da si je prebrala, se vedno ne pomeni, da Ghandija nisi narobe razumela. user posted image

zate pa to ne pomeni, pa da imaš dovolj informacij, da lahko sploh podaš tako mnenje.

clock-img

17.06.2011, 11:05

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Ni mene in mojega primera; Je ta tema. Da parafraziram - Nehaj razpravljat cloveka in razpravljaj temo, ce zmores in znas.

daj, raje nehaj ti mene zobat, če zmoreš in znaš user posted image

clock-img

17.06.2011, 11:13

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

(Ne)sovrastvo in ego sta primerljivi custvi? Primerljiva obcutka? Ali morda povsem razlicni kategorii?....

kakšna čustva, o čem pa ti govoriš? jaz primerjam izrazoslovje in interpretacijo le tega - kje si pa ti?

clock-img

17.06.2011, 12:29

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

clock-img

19.06.2011, 22:36

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

kakšna čustva, o čem pa ti govoriš? jaz primerjam izrazoslovje in interpretacijo le tega - kje si pa ti?

Ma saj si cisto fajn punca ... user posted image
Bos ze prebolela user posted image

(Ivan Cankar)

clock-img

19.06.2011, 22:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem