Za menoj je lep vikend. Sva se z mojim spočila- recimo. Mal sva šla stanovanja gledat, pač da se preselimo v večje. Kaj vse folk oddaja in dobi pošten denar za to
. Najbolj vesela sem, da sem bila celo popoldne na nogah in nisem zakrvavela.
upam, da tako ostane.
Včeraj sva hotla na sprehod v naravo, pa je tako pihalo, da sva se takoj vrnila domov.
alja- lepa slikica
tašče.... uh, moja je 500 km stran od mene, pa še to samo moj z njo komunucira. Drugače pa ko se vidive se recimo kr zastopve, s tastom tudi. So pa tuki moji, no predvsem mami, ker vsak dan pokliče in prvo vprašanje: a si vredu? pa ji povem da me to nervira in da če bo karkoli narobe, ji bom že sama javila, no potem usa užaljena pokliče naslednji da in vpraša: a je kej novga s tvojo nosečnostjo
. Si pač ne more pomagat.
Čudno vprašanje glede
: nič kej tazga ni bilo, ampak samo komentarji: sej vam je bil čas
Aha, pa tole: bo fantek, a ne, si tvoj full želi sina. No moj ima željo da je punčka, in kakor kaže se mu bo uresničilo.
Andmil- zelo lepe slikice.
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva
In pol sledi še vprašanje: Če se nam je ponesrečil?! Moj odgovor pa je , da ne. Da se je posrečil.
Jah, take mamo.
dobr odgovor
Jaz sem upala, da bova imela posteljico od mojega, ko je bil majhen, ampak ko sem omenila, da si jo želim, je vse nekaj potihnilo. Tako, da pomoje so se premislili in jo bojo meli pospravljno. Pač bom kupila drugo.
Posteljica mi je pa nekak od Lip poljčane (Tim)všeč, samo razmišljam, da bi raje preko neta naročila rabljeno, bom videla. Mislim, pa nekak julija začet z nakupovanjem.
Mal imam ta ogledan:
No pa še od avta se bom morala poslovit, ker ima tako majhen prtljažnik, da ni šans da gre voziček notri. Konec leta bo treba.