Pozdravljene čvekice
. Vas je lepo prebrat in izvedet kaj novega, predvsem ker se sedaj pa res začenja čas samo še za dobre novičke....
AS sem 1x že pisala, da je ta napravica ok, če te ne spravi ob živce
. Moram povedat, da sem jo jaz danes zabrisala v koš, ker ni delala in me je spravljala ob živce, ker do danes še sploh nisem našla srčka
. No, glede na to, da danes niti mojega srca ni zazanala več, sem jo zabrisala v koš
. Potem pa pride moj dragi, me čudno gleda, jo pobere in popravi in prvič v tej nosečnosti sem slišala srček preko AS
. Tako da.... jaz sem jo kupila v prvi nosečnosti in sem jo tudi uporabljala, vendar sem slišala srček šele od 16 tedna naprej. Zdaj mi pa živce para
.
Trebušček meni se še nič ne pozna in sem bila prepričana, da je nekaj narobe. Današnje poslušanje srčke me je pomirilo
. Vidim, da ste nekatere že prav z lušnimi žogicami
.
3D se mi ne zdi vreden denarja. Meni moj g vedno pokaže še slikce v 3D (- imam krasnega g!!), pa mi nekako niso všeč. Vsaj ne dokler detece res ni izoblikovano, tam proti koncu nosečnosti. Se mi vseeno zdi, da na ta način malo preveč nadziram. Naj bo še malo skrivnosti...
znaki nosečnosti jih tudi pri meni ni več. Razen belega toka, ki ga nikoli nisem imela, sedaj pa me opominja, da je nekaj drugače.
najbolj butasto vprašanje hmmmm ga ni bilo. V družini se HB razumemo in vsi vedo kako težko sva čakala na tega najinega drugega otročka in kako težko je bilo, ker je bila usoda kar kruta
. Glede 3 otrok ali več - meni se pa zdi, da je danes to vse bolj pogosto. Včasih so vsi imeli le enga ali dva, danes pa vas je vse več ki se odločate za 3 ali celo več. Jaz mislim, da je to lepo, vendar resnično zelo zelo pogumno.
e nakupi: so zakon in predvsem se splača na uk strani. Tudi jaz vse več stvari naročam od tam. Pa da ne omenim, da sva tudi hišo opremila preko spleta
. Ogromno lahko prihraniš.
brcike jih še ne čutim, čeprav smo že v 17 tednu... Morda zato, ker je baje posteljica spredaj... hmmm ne vem, čakam vsak dan
.
Tako, pa sem se razpisala. Danes je zunaj prekrasen dan. Uživajte!!
< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 20.3.2011 11:16:19 >