dan, spet zaradi obilice obveznosti zamujam vso debato. Mal sm preletela.
VOZIČEK - imamo od prve in zgleda kot iz trgovine. Jane Pro Formula Strata. Nam je zelo dobro služil in glede na to, da je moral pretrpeti tudi vzpenjanje in spuščanje po stopnicah, pa tak in drugačen makedam, pa sneg, sonce ni niti nič podrajsan, niti barva ni obšlesala. Enega bo še sigurno uspešno prevažal okrog.
ZIBELKA - grozno so mi všeč, ampak odločno predrage glede na uporabnost. Sploh ker potrebuješ še komplet posteljnino. Sm bolj praktik, zato smo pri prvi kupili posteljico 140x70, ki smo jo pri cca dveh letih razstavili v malo postlo, da lahko tamala poljubno gor in dol hodi.
ANGEL SOUND - rajši ne kupim, da mi ne bi povzročal kakih skrbi.
3D in 4D ULTRAZVOK - jest se ne bom odločila, ker denar rajši za kaj drugega zapravim. Na navadnem ultrazvoku se vidi vse to kar se mora videti, ostalo je pa luksuz, ki samo denar jemlje.
NOSEČNIŠKA ROBA - v C&A sem zadnjič kupila eno trenerko (ki ni vredna svoje cene) in ene kavbojke, ker se mi zdijo najbolj uporabne. Od prejšnje nosečnosti so vse troje hlače neuporabne. Ene z madežem, druge raztegnjene, v tretjih pa sem kot pajac, so mi tako velike. bo treba še kaj nabaviti, tako da prosim za namig, če se bo kje kaj poceni prodajalo.
TAŠČE - z mojo sem imela včasih velike probleme, ker se nisem hotela sprijazniti, da taka pač je in da ne bo postala taka kot si želim. Ko sem se sprijaznila, da moj otrok ne bo imel enakega odnosa z obema babicama, sm lažje tudi preslišala njene besede in spregledala njena dejanja. Situacije so nas pripeljale tja kjer smo, vidiva se dvakrat letno, slišiva nikoli. Moj se občasno sliši z njo in gre mogoče vsaka dva meseca k njej na obisk. Tako da od kar vem, da bomo imeli drugega
je sploh nisem videla, moj ji je baje povedal, za reakcije pa ne vem. Zdej ko bo dojenček v bajti bo verjetno spet večkrat privlekla svojo rit k nam, ker blazno rada mrcvari nebogljene dojenčke, ampak potem pride zamera, ker ji ne dovoliva in potem se izolira. V tem času, kar sva z mojim skupaj sem doživela marsikateri šok, ker sem bila navajena čisto drugega življenskega okolja in odnosov, kot jih je ona sposobna vzdrževat. Ampak pri nas se je stvar obrnila tako, da se oba dobro zavedamo da smo družina in moramo kot taki skupaj držat, neizmerno smo veseli, če je kdo pripravljen pomagat in z nami deliti srečo, pred zaprtimi vrati pa ostane vsakdo, ki skuša pokvariti vzdušje.
Upam, da tudi ostalim partnerji, kar se tašč tiče, stojijo ob strani.
Sem pa fuullllllllll vesela, da po dolgem času pridem brat in ne preberem nobene slabe informacije.
naj se to nadaljuje do oktobra in naprej.