Včeri zvečer sem vas preletela, ampak pisat se mi ni dalo.
Čakam, da se moj vrne, potem grem pa počasi na pregled... uh me je strah, a sploh ne vem česa. Sej potem popoldne ali proti večeru vam npišem kaj je bilo. Moram danes it po odpoved, pa po pošto....
IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika
Mi2 z mojim grema pa jutr gledat vozeka v koper, tega baby boom komi čakam
Komi čakam novice, kak je vozek, meni se ne da samo zaradi tega it pogledat v koper, pač bom počakala še malo.
Vidim da ste se pogovarjale glede krsta: midva ga ne bova krstila, pač sva vsak v svoji veri. Sej praznujeva tako mojo kot njegovo, samo mojih praznikov je več

. Pač sva se odločila že takoj na začetku ko sva se odločila da bova zaživela skupaj. Otrok se ne bo krstilo, in če bova kdaj imela sina, ga ne bova dala obrezat. Ko pa zrastejo naj se pa sam otrok odloči kaj in kako.
barvanje las- jaz sem se že pobarvala, enih 14 dni nazaj, pa pomoje se bom morala še pred porodnom.
IZVIRNO SPOROČILO: Shamsia
očitnu mamo mi bl zaplankane župnike
Tam ko sem jaz doma, in ko sem se pred skoraj 8 leti odločila, da se ne bova z mojim poročila ampak bova koruznika (pač bi morala 2X delat poroko), je župnik sredi maše javno povedal, da kako so nekateri prepametni za poroko, majo raje koruzništvo z drugo vero, potem pa kao da je joj, ko ostanejo sami.

Ma neki tazga, sej midve z mami sva takoj vedli da name leti in je ona revca še ne vem kok cajta jokala zaradi tega. Men se je pa pametno zdelo. Ampak, danes ko pogledam, uhhhh, kok jih zdej na koruzi živi, pa jim nič ne komplicira, pomoje je tud on moderen postal
Nč, pičim pod tuš.
Vzuni je že tak lep sonček, komi čakam mal svežega zraka.