Helou...
Tudi mi malega nekao poskušamo pripraviti na prihod dojenčka, obenem pa ne bi rada, da je zdaj to glavna tema naših pogovorov in da ga nonstop gnjavim s tem... Neko vmesno pot bi rada ubrala
Drugače pa ima rad otroke, tudi do dojenčkov je nežen, jih polubčka, da dudo... Uam, da bo tako tudi jeseni
Teni RR, lepa bebica
Glavno pa da je zdrava...
Jessy82, meni se je to zgodilo v prvi nosečnosti; je bilo kar vroče zunaj, pa sem skup zlezla sredi mesha. HB je bila z mano prijateljica, ki me je ujela... NIč kaj prijeten občutek...
jaznoseca, mi se med prvomajskimi odpravljamo kar na slovensko obalo, v Portorož... NAm je všeč, bazeni so fajn urejeni, v primeru slabega vremena smo torej lahko notri, dosti sprehajalnih poti, mivka za malega...
ANDMIL, seveda bo šlo skozi z izpiti! Kjer je volja, tam je pot... Ampak ti polagam na srce, naredi čim več v nosečnosti, ker potem bo res malo težje vse skupaj uskladiti... Mislim, saj gre, ampak je treba biti dosti bolj discipliniran...
Vsem, ki čakate na rezultate AC, naj vam čimprej mine in seveda bodo novice odlične! Je pa res, da te v nosečnosti vedno nekaj skrbi... PA tudi potem, ko rodiš, se vedno znova pojavljajo kakšna nova vprašanja, skrbi.... Kaj čmo, tako je, ko si enkrat mama
se beremo...