Da se še jaz na hitro oglasim, da ne bom med pogrešabnimi ... dela v službi preveč, časa premalo, tako kot vedno.
ANDMIL, čokolada, nesladkan čaj, riž brez dodatkov, bobi palčke ... velik pit po majhnih požirkih ... Upam, da boš kmalu boljše ...
mate0ja, nič ti ne zavidam situacije z oblačili .... pri nas je pa tko, da pridem v trgovino, pa vidim same fajn stvari za punčke, za našga fanta pa nič pametnega ... če mi je pa že kej všeč, je pa drago kot žafran ... pol pa itak 3x oblečemo in preraste ...
pomar*ANČA*, vse najboljše in lepo praznuj!
Za kuhat pa nimam nasvetov - mam 2 levi roki ... lazanja vedno uspe, vsaj pri nas ...
se pridružujem klubu tistih z nizkim pritiskom ... ko so mi ga merli po porodu, je bil 98/56 in una vsa zaskrbljena sprašuje, če se v redu počutim, pa sem ji zastonj razlagala, da je to pri meni pogost pojav ... pri zdravniku mam pa idealnega, ker sem vseen mal živčna... in mi skoraj vedno namerijo 110/75 ... sem že zdravnico spraševala, kaj lahko naredim ... odogovor "vi se morate zavedati, da za vas življenje poteka bolj počasi. Zjutraj malo poležite, potem se počasi dvignite v sedeči položaj in nato počasi vstanite" ... ma ja, to je tko kot v tistih knjigah, ko 20 strani bereš, kako je sonce vzhajalo ...
Nič, pridne bodte, se še kaj tipkamo ...