Jutro.
Jaz tudi perem (no stroj to dela, da se razumemo) že drugo rundo cunj, pa posoda je pomita .... sem kar pridno zaštartala
(jah, se moram sam apohvalit, če me noben drug noiče
)
ANDMIL, vi pa imate smolo s tem stanovanjem. Boš videla, da se bo na koncu vse obrnilo tako kot se mora, upam pa, da se situacija čimprej uredi. Joj, take žlahte sploh ne razumem ... mi imamo očitno srečo z žlahto, ker niti nimamo kakšne slabe izkušnje ...
san, dobrodošla med nami. Pa 5. otročiček, bravo! Jaz sem vedno sanjala vsaj o treh, pa me mal emšo prehiteva ... no, nikol ni prepozno, sam ... glede na slabe izkušnje (2 zaporedna SS) ne vem, če si bomo upal še enkrat skoz vse to ... no, pustimo se presenetiti ... sem vesela, da imam doma že enega sončka, ena sončica (no, tko pravijo) pa pride septembra ...
leaa, bravo za pogumen korak in vesela sem zate, da se ti je življenje obrnilo na bolje! Mene take zgodbe vedno užalostijo zraven pa tud razjezijo .. in zelo občudujem ženske, ki zberejo pogum in se odločijo za tak korak. Sploh si ne morem predstavljat, kakšno je življenje s takim človekom ...
Teni RR, jst občutim brcike proti večeru, ko se mal umirim - so očitno še prenežne, da bi jih večkrat čutila ... je pa verjetno kar res tole z ritmov v trebuščku in potem. Naš mali je bil v trebuhu ful miren in tudi potem je veliko spal in bil en precej miren otrok. Ampak vsi mi pravijo, da je drugi otrok čisto drugačen ... bogve, kaj nas še čaka ...
Mate0ja, ti si pa dost blizu mene doma - bova lahko skupaj vozičkale ...
Nič, grerm še mal pospravit, dokler senaš mali z babico zabava ...