IZVIRNO SPOROČILO: Pigy
Bila na enem kratkem sprehodu. Uh, al je vroče, samo ulice skoraj prazne, gostilne polne.
Meni se tudi bolj dopade lesena previjalna, samo ko nimam placa zanjo, ta je pa tko lepo majhna. V kopalnici nimam placa za tisto podlogo, ker bom takoj ko bo mraz dala sušilca gor (zdej ga mam na balkonu). V spalnici bom pa poteljo dala čist do okna, pa bo zdraven glih plac za to previjalno in še posteljica in je nabito, potem bom pa itak pomoje na postelji previjala. Njene oblekce bom pa itak mela v najini omari. Najraje bi videla da bi imela večje stanovanje, da bi lahko kupila komplet otroško sobico.
2.2.- jaz mam tud počitek, samo vseeno grem, če me pa ne bi dobili doma, bi pa letela v lekarno ali k zdravniku, sej bi videla približno kok časa nazaj so bli, sej morjo nek listek pustit, al se motim.?
Tako kosilo je skoraj pripravljeno... Omakica že diši, solato še skupaj zmešam in špagete skuham... Samo sem jezna... Me je možek klico, da mora danes ne samo 8 ur nadur narediti, ampak še 2 uri zraven...

Boma po potem bolj hilala, ko grema po nakupih...
pigy - tam, ko sem jaz včasih delala ( pri tistem podjetju, ki je imelo črez to delo - da so hodili v času bolnišk po domovih ) sem jaz delala in smo, če koga ni bilo, pustili doma listek s telefonsko številko, da so nas morali potem tisti, ki jih ni bilo doma poklicati in nam povedati kje so bili... Pa ni blo važno ali v soboto, nedeljo ali ob 8-ih zjutraj ali ob 14 uri... Potem so pa klicali pa si jih vprašal, če imajo izhod in kje so bili... Če je rekel, da je recimo bil v lekarni ali pri zdravniku smo potem to vse preverjali... Še, če je rekel, da je bil na bazenu smo preverjali... Tako, da, če se kdo vpikne v tebe, ko si na bolniški ni glih fajn... Smo pa imeli tudi primere, ko jih v soboto ni bilo in potem še v nedeljo, ko smo jih iskali - pa seveda so bili brez izhoda....