IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.
se mi pa zdi da moj
zadnje čase malo manj aktiven, ga čutim občasno zjutraj pa včasih zvečer. mogoče si spreminja lego in ga manj občutim, čeprav bi zdaj mislim že kar mogla bolj čutit brcike. kako je pri vas z tem?
pri meni se dogaja isto, prejšnji teden je bila pravi mali divjak in sem jo že prav dobro čutila, ta teden se mi zdi pa manj aktivna in še zelo na rahlo jo čutim.
o ,
teni, lep buši

. moj trebušček je tudi že precej opazen, se mi zdi, da sedaj pa res ne morem več skrit, sploh če imam kakšno oprijeto majčko. v kakšni tuniki, ki jih pa najraje nosim, pa zgleda kot da sem se zredila

. no, doma me že kličejo žogica
shamsia, so mali oglasi ja, se mi zdi da nekje spodaj, na dnu strani pod storitve.
mate0ja, prav je, da poveš kar te muči. tako se potem razreši težave oz. dvome. sej gre za tvojga otroka.
kondicija mi še ne nagaja, ampak stopnice mi pa že od nekdaj, ne samo zdaj
zatekanje sem pa tudi sama že opazila pri sebi. svež petršilj je baje zelo dober in zelo učinkovit takoj. dodaš ga na koncu kuhanja.pa kumare, repa - ne kisla, jabolka, jagode, limonada na tešče, šparglji - teh je sploh v izobilju. pa kakšen zeliščni napitek iz kopriv. in seveda zeleni čaj. za ostalo ne vem, zagotovo bi se pa izogibala lubenici, ker ima ogromno sladkorja, več kot 80 odstotkov lubenice je sladkor, tko da kar precej redi, isto grozdje. tko, da če ne želiš odvečnih kg, se ji raje izogni. in ne preveč slano in začinjeno. pa pij vodo po požirkih čez ves dan, tega ne pozabit.
sem pa imela v vseh nosečnostih težve s kg, če se lahko temu tako reče, oz. z zastajanjem vode, pa niti ni bilo toliko opazno, ampak sam sem čutila. sploh proti koncu in sem vedno kasirala več kot 20 kg, s tem, da sem jedla količinsko popolnoma isto kot prej, solim pa skoraj ne hrane in so kg takoj skopneli, po vseh porodih. pri četrtem mi je prvič 3 kg viška ostal.
vozički, jaz ga že imam, kot tudi vse ostalo kar je opreme. bolj je švoh z oblekcami, ker sem dala vse naprej, no ampak jih dobim od kolegice, tko da ni panike. se pa nagim k nakupu vozička za dvojčke in mi je zelo všeč cosatto, sam je tukaj pri nas kar drag, če primerjam npr. z anglijo, kjer je z vso dodatno opremo pol ceneje. a ima/je imela/bo imela katera od vas majhno razliko med otročki? kako ste to rešile z vozičkom? to je moja edina dilema...
pa vsem
čestitke za lepe rezultate na pregledih
olana, ja to bi blo pa super, če kar tuki mal na forum daš
no, pa mi je uspelo vse predelat
uživajte