Dober dan, so
Končno sem vas uspela prebrat, zdaj bom pa poskusila še čimveč pokomentirat.
Lananai, čestitke in srečno do konca
Vintage, so ti že punce lepo napisale - pogovori se s fantom, pa tašči daj vedet, kje je meja. Pri nas je ona spodaj, mi smo zgoraj. Gospa je že precej stara in pol se pač iz vljudnosti ne kregam z njo, ampak smo stvari nekak porihtal ... Pri prvem
je začela vozit svoje kolegice k men na obisk, da so šle dojenčka pogledat. Jst sem se najprej mojemu zjokala (hormoni pa to), pol sem pa rekla, da bom šla k mojim al pa da se bom zaklenila in ne bom nobenemu odpirala vrat. Nakar je moj mož razložil svoji mami, da če hoče pridet k nama, mora potrkat (do takrat je tega nisem uspela naučit), da njene kolegice v najinem stanovanju nimajo kaj delat in da bom otroka dol prinesla, če bom imela čas in če bo takrat zbujen, drugač pa naj jim sliko pokaže
. V glavnem, gospa je bla tri dni užaljena, pol se je pa skulirala in je bilo OK. Se mi zdi, da si eni ljudje pač mal preveč dovolijo ... sva jo pol še vprašala, če midva svoje obiske v njeno spalnico voziva, pa je dojela ... je pa definitivno boljše, če te stvari razčistite že pred porodom. Pri nas prej sploh ni hodila k nama, tko da nisem vedela, kaj me čaka .... Zdaj je OK, me pa še vedno pogreje kakšen njen komentar, npr ko reče tamalemu "ne z levo jest, to je grda rokica". Pa sem samo dodala, da je moj oči levičar pa ni nič narobe z njim, pa je nehala ... v glavnem, če se le da, je najboljš, da tašča (pa enako velja za mamo) ne more k teb v copatih ...
Aja, glede testa sladkorja ... men so ga v prvi nosečnosti delal, ker je bila moja babica sladkorna bolnica, pa stara sem bila čez 30. Mi je pa G dala na izbiro, ker sta bila pač prisotna 2 parametra od mislim da 5 (poleg teh dveh so še hitro pridobivanje teže pa ne vem, kaj še)
mate0ja, ti maš pa tud eno posebno taščo ... še dobro, da si jo ukrotila ...
zdrava prehrana: jem približno zdravo ... to pomeni, da že itak pojem veliko sadja, zelenjave in jogutrov, ampak sladkarijam se pa tud nisem čist odpovedala ... edino, česar ne jem, pa bi mi pasalo, je čips in fast food ... ne vem, se mi zdi, da to mi pa tud ni tko nujno jest ... dobr, pa alkohola ne pijem, ampak to ga že tko bolj mal ... sem pa tud zadnjič en požirek radlerja naredila, ker mi je res zapasal ....
spet sem pozabila, kaj vse ste še komentirale ... aja, tehtnica pri ginekologu - men pa tam vedno manj kaže kot doma, tako da ne vem, a je ta doma čist razštelana, al kaj ... no, pa sej ... nimam nič proti, če mi tam navagajo manj kg kot mislim, da jih imam ...
glasba: tale naša bejba še nič ne trza na kakšno posebno glasbo, ta prvi pa ... boljš da vam ne povem ... na govejo muziko je začel vedno ful brcat ... katastrofa ...
Nič, pridne bodite, upam, da se bom uspela bolj pogosto javljat ... božajte bušije ...