Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede in dobre rezultate!
Jst tud tolko zatekam, da niti enih sandalov na zapenjanje ne morem zapet. Kr neki! Sploh pa jst k sem bla vedno navajena, da lahko oblečem vse kar je na lutki.
Zdej mam pa rit ko krof, da o nogah in rokah ne govorim. Zato sva se danes tudi odločila in greva za 14dni na morje. Danes sva že nekaj pregledala v agenciji, greva pa v ponedeljek rezervirat. Bo pa Istra, ker enostavno ne upam preveč riskirat z nekimi bolj oddaljenimi lokacijami.
A ja pa učeri sem si kupila dvoje ful lepe kopalke v H&M in dala 30,00eur
. Ker mi je bilo žal dajat za kopalke, ki jih bom imela samo zdej v nosečnosti toliko denarja kot dajem ponavadi. Tko, da sem zdej čist vesela.
Služba - jst sem na bolniški, ampak bolj proti svoji volji. Sem hotla delat, pa me šef sili v petke in sem mu rekla, da jih ne morem nosit ker mi noge toliko zatekajo in posledično bolijo in mi je kar reku, da potem raje vidi, da me ni. Mi pa zdej pravijo sodelavke, da mu je ful žal, ker ne najde nobene dobre zamenjave zame
. Mu je čist prav.
Tašče - midva živiva v najinem stanovanju v bloku, oddaljena od mojih in njegovih po ene cca 3km. Z mojo taščo sem imela na začetku ful težave, ker sem hotla bit vljudna in bla bla bla, potem pa sem ugotovila, da ona ne razume mojega obnašanja kot stvar vzgoje ampak zgolj kot njen prav. Tko, da zdej kar nazaj rečem in je že lep čas mir. Čeprav si pa tega vnučka tolk želi, da se kar bojim, da mi ga bo non stop slinla in da mi bo vedno visela tuki. Tega pa oba ne marava, tko da bo spet najbrž huda. Ker zdej pride ene parkrat na leto, tako, da s prepogostimi obiski nimamo težav. Hodiva midva bolj pogosto k mojim in njegovim.
No pa lepo bodite in božite svoje
!