Jutro so
,
Kot prvo Arabella in anonimna tolk mi je blo učeri hudo
, ko sem za vaju prebrala....mislim na vaju in vama želim v bodoče vse najboljše!!!
Spanje - jaz od nekdaj že spim v nekem položaju pol bok - pol trebuh, tko, da za enkrat še funkcionira...bomo videl kako bo.
NS - jaz imam prvo 16.3 pregled pri svojem ginekologu (takrat bom bila, če bo vse po sreči, v 11 tednu nosečnosti), ki ima tudi licenco za NS, vendar je rekel, da bo samo bolj na počez pogledal in da mi ne bo podal meritev,...bo bolj del standardnega pregleda in mi je rekel, da se šele po tem pregledu naročim na NS (tako, da bi bila na NS meritvi 12 tednov noseča). On mi je dal brošuro od dr. Strah, zdej pa sem že od kar nekaj punc slišala bolj slabe povratne info od njenih pregledov. Baje je ful skopa z informacijami in, da se nič kaj preveč ne potrudi, da bi bodočima staršema vse lepo razložila kaj vidi,....
Zdej pa nimam pojma kaj naj naredim? Ali nej grem k njej ali h komu drugemu? Sem iz Ljubljane, tko, da ljubljančanke kam boste šle?
Jaz se sicer počutim ok, učeri mi je mal kri udarla iz nosa, kar se mi ni zgodil že sto let, ampak sicer dobro,...zaenkrat hvala Bogu spim kot polh in ni nekih hudih slabosti,...bolj mi postane proti večeru malo slabo, ampak sem takrat že utrujena, tko, da pitje vode in počitek mi to slabost preženeta.
Lep sončen dan!