IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo
pigi a boš potem v petek prišla v leonišče ?
počivaj ,delala boš še olala let
Vpršala sem, če grem 4.3. na pregled k dr. Megliču, pa me je vprašala kdaj mam dogovorjen pregled, pa se je odločila da naj grem samo če bom začela močneje krvavet, drugače pa naj ležim in počkm 11.3. Sedaj pa ne vem, kaj storiti.
Uglavnem, danes še nisem zakrvavela in upam, da tako ostane.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ojla punce
berem, da vas je ene par zanosilo nenačrtovano, pa me zanima kako se je to zgodilo, mislim katera kontracepcija vas je pustila na cedilu. Sama se tega ful bojim, ker si ne smem privoščiti
Zanosila nenačrtovano po 7 letih brez kakršne koli zaščite. Jaz sem tudi zanosila v tako nepravem času, da glava boli in sedaj se borim da jo obdržim
Krysia in delfinkica- dobrodošli med septembrkami
Reby- ja, tale včeraj je rekla da zgleda bom krvavela vsakič ko se bo maternica razširila. Ker sedaj baje kakorkoli se razširi mi poči žilica

. Tako da ne vem. Bom počkala da vidim še kaj mi bo moj ginek. rekel.
Pri nas je končno nehalo snežit, je pa vse belo, komi čakam pomlad, dost je tega vremena.
Sedaj mojega čakam, da pride domov, potem pa moram nazaj šefa poklicat in še na agencijo, potem popoldne pa it še k osebni zdravnici odpret bolniško. Uh... se vidi da nisem vajena bolnišk, mi je taka muka, in prav nerodno mi je spet it nazaj.
Se beremo