Dobro jutro.
Najprej vsem čestitke za uspešno opravljene preglede. Za tiste, ki imate slabše rezulate: upam, da se vse izteče lepo. Vem, da vas bo to preganjalo do konca nosečnosti, ampak bodite optimistične, verjemite, da bo vse dobro in čimmmanj brat o slabih stvareh. Ko vam bo pa hudo, nam pa tukaj gor pojamrajte - zato smo tukaj, da držimo skupaj, se tolažimo in spodbujamo ... Smo načele tudi malo težje teme. Mah, o vsem je treba počvekat, ane? Zdej, teoretično, jst ne bi šla delat splava, če bi mi rekli, da je z otročkom kaj narobe. Ampak dokler se ne znajdeš v dani situaciji, itak ne veš, kaj bi naredil. Lahko zdej tuki gor pametujemo, ampak dokler nisi postavljen pred dejstvo ... ne moreš vedet, kako bi odreagiral. Tko načeloma sta bla men dost 2 spontana splava in za noben splav nočem več slišat, ampak to je samo moje mnenje ... In še nekaj - tako kot je že ena napisala - rezultata 1:100 pomeni, da bo od 100 otrok s takim rezultatom eden dejansko imel downov sindrom.
Drugač pa ... men je še vedno občasno slabo, ampak ne konstatno tako kot mi je bilo prve 3 mesece. Pa če sam občutim slabost, moram it jest, pa je ok. Me je pa včeraj fajn zvilo, ko je moj možek odprl konzervo rib ... bljak!
2.2. - glede pregledov: mene so naročil na 6 t, ne vem, verjetno je odvisno od zasedenosti ginekologa, pa čpe je s tabo vse OK, potem majo pač malo daljše intervale. v moji 1. nosečnosti je imela moja G še ful dopusta za porabit, ker je šla pol v penzijo in sem imela preglede skoz na 6-7 tednov. Pa ni blo hudega, edino čas od enega pregleda do drugega se mi je malo vlekel ...
modrimedo, bravo za sinčka in zate! Sem vedno kar mal vzhičena, ko kaj takega preberem - kako se slabe napovedi zdravnikov ne uresničijo ... Moram priznat, da si mi kar nekaj solzic izvabila na plan s tole tvojo zgodbo.
Drugač pa mene tale moj išijas fajn matra ... danes sem nameravala v službo, pa ni šans, ker komaj hodim ... sicer vprašanje, če bo v ponedeljek kaj boljše, ampak danes bom še doma, če mi je itak bolniško za cel teden napisala ...
Nič, grem jest, preden mi rata slabo
Se tipkamo ...