Čestitke vsem za dobro opravljene preglede.
*Alja*, tale tvoja gin je pa za nekam poslat! Halo, kaj se ti upa rečt! Čimprej jo poskusi zamenjati, čeprav vem, da je to v nosečnosti težko (mi je enkrat ena G rekla, da smo nosečke ful drage
). Če si se odločila za NS, pojdi. In ni res, da si neodogovorna, če ne greš na nobeno preiskavo. Mislim, halo, sej je tvoje telo in tvoj otrok ...
Teni RR, super za boljše počutje! In uboga hčerkica! Pozdravite se čimprej!
Joj, še vedno mešam tele naše nicke, pol pa bolj mal komentiram, da ne bi kej pomešala ... se bom potrudla - najboljš, da si listek pišem, medtem ko berem ...
aja, strije ... kot ste že rekle, vse je v genih. Jst sem se v 1. noosečnosti mazala z navadnim mandljevim oljem. Pol mi je kolegica dala neko kremo (ne spomnim se, kaj) - strij nimam, no po trebuhu ne, kje drugje pa ... rajš ne bi o tem ... pač, ni čudežne kreme ... fajn je, da vlažiš kožo, ampak s emi zdi,m da ni glih pretirano važno s čim ...
Mam pa en drug problem. Na komolcu imam tko suho kožo, da me srbi ... prov ene pikice so se mi naredile in se moram prav pazit, da se ne praskam ... in zdej se pridno maem z neko kremo za suho kožo. Upam, da bo kmal boljš in da ni kakšna alergija al pa kaj takega ...
No, drugač je pa moj hrbet boljše ... danes smo zmogli do ZOO-ja ... 3 urce sprehoda, mali je bil ful priden, je hodil ves čas ... pa skoz klepetal in spraševal ... moramo še kdaj ponovit. Edino na koncu me je že vse bolelo - hrbet že "po defaultu" pa še tam spodaj mi je vse nekam dol tiščalo - teh občutkov se spomnim s konca prve nosečnosti, če sem s čim pretiravala ... Ja, mal bo treba pazit, očitno v tej nosečnosti ne bom tako velik prehodila kot sem v prvi ...
Nič, grem spit še ene pol litra tekočine - sem ful žejna. Uživajte v nedleji, čeprav bo vreme slabše kot danes ...