writing-img

RE: Mariborčanke, 17.del

clock-img

07.01.2011, 21:23

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

žal ne. ne hodim na hrvaško že najmanj 8 let. zdaj me je pa kr groza, ker s takim malim, še ravno ne bi kam daleč hodla.

te pa slo. obala. Piran je zelo lep!

clock-img

07.01.2011, 21:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kak paše, ko me mičkene češeta........user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

07.01.2011, 21:24

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Da presekam temo s hrano...
A ve katera za apartma na hrvaški obali (kjerkoli), da je zelo blizu plaže primerne za otroke (nizka voda, tuši, senca, po možnosti kakšen kafič za kakšen sok nabavit, igrala ne bi bila odveč), mora imeti dve ločeni spalnici (ali pa spalnico in ležišče za dva v dnevni sobi) in teraso. Nekaj imamo že nagledano na Pašmanu pa iščem še kakšno alternativo. Za poleti (prva polovica avgusta). Pa seveda ugodna cena.

žal ne. ne hodim na hrvaško že najmanj 8 let. zdaj me je pa kr groza, ker s takim malim, še ravno ne bi kam daleč hodla.

hrvatija je zakonuser posted image

kak za koga.... zame ne.

clock-img

07.01.2011, 21:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

tud superuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

07.01.2011, 21:25

clock-img

ly117

pencil-img

16752

A ve katera za apartma na hrvaški obali (kjerkoli), da je zelo blizu plaže primerne za otroke (nizka voda, tuši, senca, po možnosti kakšen kafič za kakšen sok nabavit, igrala ne bi bila odveč), mora imeti dve ločeni spalnici (ali pa spalnico in ležišče za dva v dnevni sobi) in teraso. Nekaj imamo že nagledano na Pašmanu pa iščem še kakšno alternativo. Za poleti (prva polovica avgusta). Pa seveda ugodna cena.

si pa hitra!

Tudi moje prve misli ob prebranem. Marta jaz ti žal ne morem svetovat ker ne letujemo na hrvaškem.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

07.01.2011, 21:25

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

kje se pa naj kopam na teh 40 metrov obale??? user posted image  hec, hec. jaz sem bolj za eksotične kraje. pa se bom za nekaj let že zadovoljila s hrvaško. pri nas so pa tak sami italijani, ali pač?

clock-img

07.01.2011, 21:26

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Na viru imajo veliko apartmajev ob obali, zelo nizka voda, žal pa ni sence... Za cene pa tud ne vem. Najlepša mi je Makarska riviera na Hrvaškem, pa itak je vsepovsod lepo na Jadranu, tudi Slo. morje...
si pa hitra!

Tudi moje prve misli ob prebranem. Marta jaz ti žal ne morem svetovat ker ne letujemo na hrvaškem.

clock-img

07.01.2011, 21:27

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

grem še malo pred tv, pa spat. lahko noč čveke! user posted image

clock-img

07.01.2011, 21:28

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

kje se pa naj kopam na teh 40 metrov obale??? user posted image  hec, hec. jaz sem bolj za eksotične kraje. pa se bom za nekaj let že zadovoljila s hrvaško. pri nas so pa tak sami italijani, ali pač?

eh, ... premalo cenimo ta naš košček obale. Lep je in veliko je slovencev! Italijanov ni veliko.

clock-img

07.01.2011, 21:28

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ma daj....naša obala pa je res zavidanja vrednauser posted image

clock-img

07.01.2011, 21:29

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

lahko noč! Moj tudi kokice pripravlja, pol pa je na sporedu Spartacus.. Lahko noč tudi od mene, pa še fajn čvekajte naprej!

clock-img

07.01.2011, 21:30

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Dete slo spat k dediju in babici...Midva pogledala Rambota,zdaj malo na net pol pa spet na kavcuser posted image Paseuser posted image

clock-img

07.01.2011, 21:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lahko noč! Moj tudi kokice pripravlja, pol pa je na sporedu Spartacus.. Lahko noč tudi od mene, pa še fajn čvekajte naprej!

lepo se imejtauser posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Dete slo spat k dediju in babici...Midva pogledala Rambota,zdaj malo na net pol pa spet na kavcuser posted image Paseuser posted image

akcija...pa to.....user posted image

clock-img

clock-img

ly117

pencil-img

16752

nočko.

clock-img

07.01.2011, 21:33

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Nočko.

clock-img

07.01.2011, 21:35

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Vse ki odhajate v deželo sanj...lahko noč user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

07.01.2011, 21:35

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

hrvatija je zakonuser posted image

Midva pred Tinejem tudi nisva, greva raje kam pa kaj novega vidiva. Zdaj je pa drugačna situacija in je kar fajn taka varianta. Zaenkrat.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

07.01.2011, 21:38

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kar se tiče lazanje: jaz prekuham testo je tudi prej pečena, pa meso tudi prej pražim z vso možno zelenjavo....mmmmmmmmmmm...jo bom v kratkem spet delala.

Marta82: ne vem kam bi šla na Hrvaško...če pa je toliko tega...pa za kakšno ceno? Mogoče Krk, Bašanija, Istra - Pula, Fažana.

< Sporočilo je popravil botrca -- 7.1.2011 21:39:26 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nič grem jaz iz " A in M salona"user posted image ....na žalost ker je že tolk ura........

Se tipkamo...nočkauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Ma letos smo namenoma hitri (gresta še moja mami in njen dragi zraven, pa en aprtma v bližini bodo eni sosedje, ki imajo majhno punčko vzeli, da bo imel še Tinej družbo), ker so potem vsi fajn in ugodni apartmaji zasedeni.

BE NICE!

clock-img

07.01.2011, 21:40

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ma letos smo namenoma hitri (gresta še moja mami in njen dragi zraven, pa en aprtma v bližini bodo eni sosedje, ki imajo majhno punčko vzeli, da bo imel še Tinej družbo), ker so potem vsi fajn in ugodni apartmaji zasedeni.

ti bi to že zdaj rezervirala?

clock-img

07.01.2011, 21:40

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Saraya baj, baj user posted image

clock-img

07.01.2011, 21:42

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Marta82: ne vem kam bi šla na Hrvaško...če pa je toliko tega...pa za kakšno ceno? Mogoče Krk, Bašanija, Istra - Pula, Fažana.

Raje malo južnije.user posted image
Ti sosedje, ki gredo tudi, so bili že dvakrat v Kraju na Pašmanu, apartma je skoraj čisto na plaži (enih 20m) in je apartma za 4 50 ali 55 €. Je pa to vasica z enim kafičem, za trgovino pa malo "življenja" se je treba ene 3 km peljat. Plaža je pa baje fajn. V vodi je mivka in je dolgo nizka, tako da je raj za otroke. Verjetno bomo šli kar sem, ampak jaz še vseeno malo raziskujem, če bi kaj še boljšega zasledila.user posted image  

BE NICE!

clock-img

07.01.2011, 21:45

clock-img

katy83

pencil-img

6488

čer.user posted image

jao, berem, berem, pa ne pridem do koncauser posted image   in kaj berem...hrana, hrana, hranauser posted image

Mi smo se včeraj potepali, pa danesuser posted image Je zdaj že 2 dni ati prej iz službe prišel. user posted image

Jutri gremo popoldan na rojstni dan enega 3letnika. Pa bo T spet imel družbo, pa jaz tudi. user posted image

kava - me ni blo kot ste verjetno opazleuser posted image , sva s T spalauser posted image user posted image   Mi je pa malo žal, da nisem spoznala novihuser posted image user posted image user posted image

Sacherca - ni kaj, saj je tvoj pladenjuser posted image Kdo pa mi je to odprl? to menda ni bil taste, ne? user posted image user posted image user posted image

botrca - bravo za Jana, da je operacija uspelauser posted image

Ly - user posted image za L, da je tak lepo zaspal

Marta - user posted image user posted image   tako izgubljenih kg pa ti nisem nič faušuser posted image

Sami - user posted image da vztrajaš v hujšanju

Elevitka - včeraj sem te klicala, ker sem bila malo prej fertik z zobozdravnikom, pa sem mislila prit...ni panike, glavno da ste uživaliuser posted image

Saraya, kak je šel izpit?

Matcar - bejba tebe pa je za občudovatuser posted image kaj ti vse folgašuser posted image

vsem ostalim pa pošiljam pozdravčkeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem