cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke, 17.del

clock-img

09.01.2011, 09:26

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Matcar,a zdaj ze skozi peres s tisto kroglico?? In si zadovoljna?

Ja,skozi zdaj perem s tem in je super,vsaj meni.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

09.01.2011, 09:28

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Babike moje,hvala za čestitke!In tukaj in na FB!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

09.01.2011, 09:44

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

dobro jutro!

matcar še od mene vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image , najbolj pa zdravja in lepo nosečnost!

clock-img

09.01.2011, 09:51

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

meni je pa drag glede na prevožene km in letnik..pa 1,2 motor...user posted image

Lubica, to so nekje realni km. Vsaj tolk ma sodelaka pa se vsak dan vozi iz Ptuja v Mb.
Cene pa so take, ker tud 2002 letniki hočejo imet še 3000 pa ma dost več prevoženih km.

clock-img

09.01.2011, 09:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jaz sem pa dobila user posted image  user posted image  user posted image in me tako križ boli...user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bom danes in jutri zdržala, ker moj dela oba dneva in to cela...user posted image . No jutri gre Jan v vrtec pa mi bo lažje.

a maš vsak mesec probleme?
JAz imam full. PA so rekli da po prvem porodu bolečina pr menstri izveni. Aha, ziher pr men ne!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2011, 09:55

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

matcar še tu:
vse najboljše

clock-img

09.01.2011, 10:01

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Spet krvavim,bolj kot ne imam rjavkast izcedek,ki kr teče in teče.user posted image user posted image user posted image Mater,pa taki RD!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

09.01.2011, 10:50

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

meni je pa drag glede na prevožene km in letnik..pa 1,2 motor...user posted image

Lubica, to so nekje realni km. Vsaj tolk ma sodelaka pa se vsak dan vozi iz Ptuja v Mb.
Cene pa so take, ker tud 2002 letniki hočejo imet še 3000 pa ma dost več prevoženih km.

ja realni km...samo mi je vseeno dosti...sem mojega vprašala ker se bolj spozna in je tudi rekel da je dosti...rajši za ta denar cliota kot punteka user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

09.01.2011, 10:51

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

Tasa_M kupiš mojga fiat stilota, letnik 2003, 1.6 mašina, 90000 km prevoženih ? Je tudi tri - vraten! Prvi lastniki!

clock-img

09.01.2011, 10:52

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz sem pa dobila user posted image  user posted image  user posted image in me tako križ boli...user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bom danes in jutri zdržala, ker moj dela oba dneva in to cela...user posted image . No jutri gre Jan v vrtec pa mi bo lažje.

a maš vsak mesec probleme?
JAz imam full. PA so rekli da po prvem porodu bolečina pr menstri izveni. Aha, ziher pr men ne!

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam probleme ne glede na menstruacijo,ker imam išijaš z lumbagom...ko pa jo dobim pa je še hujše...pri meni nikoli bolečina ne izveni in tudi ne bo...user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

09.01.2011, 10:53

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Babike,povejte mi zaj,katera pride vse v soboto in povejte kake želje imate glede večerje!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

09.01.2011, 10:54

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Tasa_M kupiš mojga fiat stilota, letnik 2003, 1.6 mašina, 90000 km prevoženih ? Je tudi tri - vraten! Prvi lastniki!

pardon... mašina je: 1.4!

clock-img

09.01.2011, 10:57

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Spet krvavim,bolj kot ne imam rjavkast izcedek,ki kr teče in teče.user posted image user posted image user posted image Mater,pa taki RD!

pa daj, idi no k zdravniku. Kaj bi rada izgubila otroka? Nekaj boš mogla naredit?!.. Oprosti, če se preveč vtikujem, samo svoje mnenje sem povedala user posted image

clock-img

09.01.2011, 11:01

clock-img

botrca

pencil-img

14679

cena user posted image

clock-img

09.01.2011, 11:02

clock-img

botrca

pencil-img

14679

pardon sprejet user posted image

clock-img

09.01.2011, 11:06

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

4000 EUR je cena!

clock-img

09.01.2011, 11:07

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

4000 EUR je cena!

narejen veliki servis pred 2 mesecema

clock-img

09.01.2011, 11:11

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

matcar... čestikte še tukaj... glede krvavitve pa b ejž se pokazat... male pa magari k tašči al k mami spakiraj (NE ŠPILAJ SE PUNCA)

TASA....samo za info moj prejšnji avto je bil letnik 2001, km je imel 117.000 (realnih) bil je dizel in sem ga brez težav prodala za 2000 € tolk za primerjavo ala pa mašina 1.7

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

09.01.2011, 11:20

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

tasa poslala sem ti ZS

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

09.01.2011, 11:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Matcar čestitke ob tvojem praznikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

09.01.2011, 11:25

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi pa smo spali spet ponoči ko eni...razttreseni po vseh sobahuser posted image
A je prišla full hitro k nama, tak da sem bila kot sardelila in sem k M spokala v sobo....M pa tak jamrala skozi nekja...pa sok zahtevala...tak da sem bila vsaj blizuuser posted image
Drugače pa....sedaj sem naloge oddajala za anj...pospravljam, vse dela...sem v zagonu....ostali počivajo(lenobe)user posted image ....edino A se igra v sobi....
potem pa tak gremo na kosilouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

09.01.2011, 11:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

mah..te moje slovnične napake......se oproščam...prehito tolčem po tipkovniciuser posted image

clock-img

09.01.2011, 11:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Babike,povejte mi zaj,katera pride vse v soboto in povejte kake želje imate glede večerje!

pojma še nima kako in kaj.....če mislijo bit take noči...okol Muser posted image

clock-img

09.01.2011, 11:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

grem dalje migat, pa še kopel si pripravit....
lep dan in se tipkamouser posted image

clock-img

09.01.2011, 12:33

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kosilo skoraj skuhano...juho sva že pojedla...ostalo pa čez 15 minut. Ostalo pa je: zelenjavni riž, pečen piščanec v naravni omaki, zeljna solata user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem