http://www.kulinarika.net/recepti/1855/sladice/super-kremsnite/ Jaz delam po tem receptu, in mi vedno super ratajo. Edino namesto listnatega testa dam na koncu čokolado.
Glede dojenčka po kopanju..takrat je sicer bilo poletje in smo imeli skoz od 25 do 27 stopinj v sobi

nikakor se nismo mogli rešit vročine, klime pa nisem preveč rada vklapljala..
Nisem nikoli kapice dajala gor, vedno sem laske fajn obrisala in so bili takoj suhi (tistih par laskov kaj jih ima dojenček se hitro posušijo) Potem pa sem jo en sloj bolj oblekla, potem pa sem jo slekla ko je nekaj časa minilo. Je pa res, da grejo ponavadi po kopanju spat, ali pa na zizo, tako da jim je prijetno toplo
Patrisha eni pravijo da pred dojenjem previt, drugi pravijo da po dojenju previt, eni pravijo da pred kopanjem jesti dat, ker potem zaspi, drugi pravijo po kopanju jesti dat..boš potem sama najbolje vidla kako vama najbolj odgovarja.
Jaz sem jo previla kak se mi je zazdelo, včasih pred dojenjem, ker je potem šla spat in je nisem hotela budit, včasih pa sem jo mogla potem po dojenju še enkrat ker se je pokakala.
registrirana moje sožalje