27.01.2011, 08:34
520
za tega sem mislila, ker zgleda res dober. drugače pa imam jaz zadnje čase manijo na tortice in hvala bogu se je osprla nova slaščičarna na našem koncu, zato sem že redni gost
tayla - sms sem dobila začetek, potem je pa pisalo nekaj besedila manjka pa sem šakala če bo še kaj. tako da vem samo da jih nisi našla in nič drugega. zamerla seveda nisem - ne gre tako hitro to pri meni, je pa res da sem se že zelo veselila, tako da čim kaj najdeš javi da ti pošljem magari ključek.
no saj katera druga bi se tudi lahko kaj javila, sigurno imate na računalniku kakšno dobro nadaljevanko ali fiolm, pa bi mi lahko dale na ključek
. tayla drugič pa vseeno lahko vsaj na kavico prideš, saj ni pogoj da imaš cdje zraven
žurka ob rojsstvu - moj ni za take fore. že tako alkohola ne pije in nima nikoli navade nekoga vabit. tako da če bodo fantje sami prišli bodo kaj spili, drugače pa ne. že pri prvem porodu ni hotel proslavljat čisto nič, je raje vsak dan prišel k meni in šel v službo

nič vedela o tem in se hitro "odpirala"
Jah, tud slabe strani crkljanja obstajajo.
to fazo "prerasel"
. Sam dvomim, de mi bo kej ratal
.
. Naš
bo imel košek za prve nekaj mesecev (posteljica je šla na podstreho, de se jo malo "pozabi"), starejši brat pa uživa v svoji "veliki popli"
)
sploh ne vem ce sem kdaj v
)
. No, al pa de me vsaj SMSjneš
.
.
Zraven njega so polili še svaka in tasta, (ne bi rabili, ampak pač so
sta spala zunaj pod orehom (smo ravno čakali na kosovne odpadke in sta bila pod orehom kavč in ena postelja), ker jima tašča ni dovolila noter spat, da nebota kaj pobruhala. No, tastu je dovolila da spi noter, ampak se je zaj** zato, ker je nakoncu tast pobruhal tisti teden SVEŽE PREPLESKANO steno. Je naslednji dan sama barvala