IZVIRNO SPOROČILO: suzy29
Kaj pa je potem s tem, da se malčki pred porodom umirijo
Ni pravilo, moja hči je še na porodni mizi skakala.
Sem pa jaz tud mela včeraj paniko. Ko je moj odšel v službo in preden sem šla po tamalo v vrtec se je začelo otrdevanje trebuha, otrok full miren, pritisk dol, cel kup nekih stvari, ki bi lahko ble pa na koncu niso ble znanilo za začetek akcije. Zanimivo je, da ni minlo niti 16mesecev ko sem imela popadke, pa nisem bla ziher al so al ne. Sem pa ponioči spet za dr** spala ker me je vse bolelo - zgleda da sem se spet odpirala. Pa če hodim okrog mam filing da bo otroku glava ven pogledala ker je vse čist doli in mi full pritiska.

Oz. če sem pri miru je vse skup v zatišju, če začnem hodit pa kot da bo akcija, bom raje pri miru

Glede na to da popoldan nimamo varstva bi blo fajn da dans, jutri ne grem popoldan rodit

za jutranjo in nočno izmeno pa sem takoj
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
hayabusa - tudi jaz sem taka ko govorimo o sprehodih. kost me tako boli, da grem do smetnjaka in nazaj, pa v celem dnevu ene 5x po stopnica in je to zame dovol. nikoli ne bom pozabila kok sem bila aktivna v prvi nosečnosti. nekaj dni pred porodom sem na vrtu okopavala krompir
ja, saj, jaz sem še po roku zunaj grmovje rezala in bila nasploh oh in sploh aktivna, to zdaj pa ni ni čemur več podobno