IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
Dan
Tamala je boljša, čez dan ne kašlja, zdaj ko pa je šla spat pa je spet začela No, hvala bogu danes tašča popoldan dela, tako da sem imela varstvo za malo tisti čas, ko sem šla na CTG.
Tudi jaz ne pijem malinovega čaja, niti sedim ne na senenem drobirju..prvič tudi nisem, pa sem se čist lepo odpirala, tako da upam, da se bom zdaj tudi (pa upam, da me zdaj to nebo teplo )
Njaboljš je če je vlaga v prostoru pa lahko daš malo inhalacij, pa malo ji dvigni vzglavnik takrtat, ker v ležečem položaju se začne ful nabirat sluz in to jih draži. Pa super za pregled.
Samsara- tega me ne bomo spremenile.... kar se tiče žurke ob rojstvu. Moj le redko kdaj pije..... ampak za rojstvo hčerkice je bil pa tolk na glavo da je kar hudo, ko sem ga klicala naslednji dan kdaj pride se mi sploh ni oglasil.... pol je pa prišel k meni čisto povočen, sem se pa nasmejala vsem prijateljem k so pol pravil prigode kako in kaj je bilo. Zanimivo.
PilotGril- srčno upam, da se tola mora zate čimprej konča in da boš kamlu cartala svojega cukrčka.... pa da bo z nogo kmalu kaj boljše.
Sem že zjutraj tipkala, pa sem pol mogla nujno v KR.
Meni pa se je včeraj začel luščiti čep zvečer in danes se nadaljuje.... se pravi da bo kamlu nekaj, če ne prej v sredo ko grem na amnio.
Nina- nič ne pomaga, če nimaš varstva, sem slišla da ne odstopijo, tako da ne vem če ga boš videla kaj prej kot takrat ko b oš domov prišla. Na žalost so letos viroze na pohodu....
Suzy- ni glih rečeno da bi se otorček umiril, pri meni se ni kaj dosti. Tako da meni ni bil to noben znak.
Trsica- držimo pesti da bo čimprej za teboj....
Zdej grem pa mal ležat, ker mam gorzne noge pa še pritisk si bom zmerila.
Vidim pa da je kar nekaj takih k se je začel mal dogajat....