IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Jaz pa smao jem zadnje dni. Upam, da je res nekaj na tem, da se ti apetit poveča pred porodom. Če ne, je pa vsaj dobra tolažba.
Mam jaz iste težave, čeprav mi ni jasno zakaj. Trebuh imam še čisto zgoraj in komaj diham. Mogoče se pa moj želodec ni umaknil nad trebuha ampak pod njega in se mi zato trebuh ne spusti
. Se že eno uro prepričujem, da ne rabim sendviča
Zanimivo, jaz tudi težko diham, pa tak napokana sem, ko kaj pojem, ampak čez kakšno urco grem komot še nekaj v usta dat. Pa štekaj, če lahko.
Jaz sicer nene težko diham, ostalo pa je isto
Popadki so bili pri meni kar močni preden mi je voda odtekla. Ampak sem jih lepo mirno predihovala in je bilo vzdržno. Ko pa mi je voda odtekla, pa to še v isti sekundi postali 10_x_ močnejši
Mene je strah poroda.

Saj ne vem če je boljše bilo takrat, ko sploh nisem vedla kaj me čaka, ali zdaj ko vem
dudo imam jaz silikonsko od Aventa. (no, ne jaz, mali

)
nina Hvala za lepe želje, ampak sta žal še oba bolna. Moj je bil včeraj pri dežurnem, ima angino (je zdaj na Ospeni, pa Lekadol ima za vročino..zvečer je imel 38,8.) Tamala pa ima samo vročino - 39,2

Proti jutru ji je še malo narastla pa sem ji Daleron dala. Zaenkrat še zgleda zdravo, ko bo sirup spustil pa bomo vidli kaj bo. Kašljala pa ni hvala bogu..Je pa še tašča nekaj driskat začela

Torej moram še definitivno en teden počakat
Teyla lepo posteljnino imata
(tukaj sem nehala pisat ob pol 12

)
..nadaljujem po 2 urah in pol (vmes se je že par stvari spremenlo, naprimer tamala spi brez vročine- trenutno

)
Prvičmami, saj so ti trenutki ko sta sama lepi, ampak potem ko boš imela svojega malčka zraven sebe ti niti na pamet nebi prišlo da bi pogrešala te trenutke. Ker je neprecenljivo imet otročka zraven sebe.
maurica super da kapljice pomagajo
kiara hvala ampak vlažnost imamo 51%, jogi pa sem ji podložla, tako da je pod kotom 30° pa nič ne pomaga
valek jaz nikoli nisem zatemnjenega prostora delala. Ko je spala podnevi, je bilo svetlo, televizija je bila normalno naglas, (mogoče malenkost tišje), pogovarjali smo se normalno, da se nebi slučajno navadila tišine in miru, potem pa mi nebi podnevi spala. Je pa na začetku spala zgoraj v spalnici, pa sem imela varuško vklopljeno, potem ko pa je bila dovolj velika za ležalnik pa je bila v ležalniku in gledala kaj počnem.
tršica gogog

upam da se že cartate
< Sporočilo je popravil little*miss -- 27.1.2011 14:21:22 >