IZVIRNO SPOROČILO: rdečebela
meni je tud patronažna priporočila sab simplex,smo jih nabavili in mislim da je bolje.meni je sicer rekla,naj ji dam 4krat na dan po 8-10 kapljic,malo pred obrokom.opažam pa zadnje dni,da ma ful tak tekoč kakec,ku da jo neki drišče...ne vem,bom omenla u petek patronažni,lahk se sam meni tako zdi.pa že ene 3krat se je zgodilo,da se mi je pokakala med previjanjem na previjalni,pa je kar steklo iz nje.meni se zdi malo preveč tekoče :(
Naša tudi kaka zelo tekoče, senfno zelene barve in je patronažna rekla, da je to popolnoma normalno.
Streptokok b - jaz sem imela pozitiven izvid na streptokok b in so mi to napisali v materinsko, tako da sem pred porodom dobila antibiotik in po porodu so opazovali našo

in naredili neke dodatne teste, da so še za vsak slučaj preverili, če se je prenesel streptokok b na njo in k sreči se ni. Jaz sem rodila v Kranju in v kolikor mi je znano je v Ljubljani popolnoma enak postopek.
Sprehod - nam je patronažna svetovala, da gremo lahko ven, če je zunaj nad 0 stopinj, v minus naj pa ne hodimo.
agateama - jaz sem včeraj imela dovolj "zapora" in sem našo dojenčico nahranila in jo predala v oskrbo možu in odšla po nakupih. Šla sem v Baby center, v Hofer in Mercator in pridno zapravljala. Po pravici povedano mi je prav pasalo malo samostojnosti.
Eva je pa doma pridno spala.
Pediater- mi imamo pediatra 3.3., ko bo naša

stara dobrih 6 tednov in če se prav spomnim je to popolnoma normalno.
Podiranje kupčkov - pri nas ga podiramo tako, da jo damo čez ramo in moram reči, da gre veliko hitreje kot v naročju. Nam je patronažna rekla, da lahko čez ramo podiramo kupček od starosti 14 dni naprej.