Da se še jaz malo javim.
Spanje. Je bolje, nismo več tok pokonc, tko da Putka niste edini k ne spite. Včeri pa dons smo bli samo še enkrat pol ure po dojenju, upam pa da ga bo tud to kmal minil. Čez dan mi je nehal spat po 4-6 ur skupi tko da verjetno zato bolj spi ponoči. Upam sam, da ga nism spet prekmal hvalila
Napenjanje. Našega ful napenja, klasičnih krčev na srečo še nima, zadnjič se prov cel dan ni pokakal, sem mu začela dajat čaj, in je ful bolje. Zdej mava pa seanse na previjalni... ga odvijem pol se mi pa ene 8x zaporedoma pokaka - ga spucam on pa jovo na novo
Dajem mu Biogaio, sem gledala tud te Coliprev kapljice sam me je malo strah, da pol telo ne bi začelo proizvajat lastnega encima, glede na to, da ma dost ljudi s tem težave
Čakam pa še vetrovne iz koroških lekarn, pa Antiflat iz Avstrije, mi ena kolegica prinese. Sem se odločila, da se bom kr oborožila, za vsak slučaj.
Sprehod. Smo bili včeraj pa danes, se mi ne zdi, da mu je blo neki ful v užitek, je blo pa meni zato.
Dudo mu jaz dajem za zaspat, ker drugač bi skoz na joški visel. Sicer je prov neki ne obožuje, ampak vzame. Se prov krega in on bi joško al pa da ga nosiš okol, da bo gospod zaspal že pri dveh tednih... kam še pridemo?
Tud jaz naprej dojim pa pol previjam, razen ko mi je podnevi predolg spal, potem sem ga kr previla, da se je zbudil pa potem dojila. Morm pa rečt, da na srečo skoraj nič ne poliva, tako da s tem nimam problemov.
maggie27 prov nč ti ne zavidam. Jaz upam, da sem zdej opravla s temi zamašenimi joškami... se mi je od prvič ponavljal na 4 dni - vročina pa bula, sam sem vsakič uspela odpravit brez zdravil (razen daleronov). Sem pa že razmišljala da bi kr šla k zdravniku, ker je ponavljanje znak, da okužba ni odpravljena. Ampak za enkrat je ok, in upam na najboljše.
BR27 čestitke za sinčka, ostalim, ki še čakate, pa želim da bo čimpreje!