IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Glede porodnega načrta pa ne vem, kako se obnese v KR P, čeprav pomoje ga kr upoštevajo (glede na nenavadne "zahteve", ki so jih izpolnjevali za eno drugo porodnico
)
Odvisno kako kdo vzame nenavadne zahteve... Kaj se je tebi zdel nenavadno?
Saj ne vem glih s prve roke (je moj več slišal) ampak - do poroda je (to sem še jaz slišala) želela imet ginekologinjo ves čas zraven (zakaj

nimam pojma) in je blo mal tko, ker pač ni mogla bit. Pa njena doula je skoz neki okol skakala (ne vem zakaj al so jo imeli že mal dost, se mi je zdelo

)... Pa poj, ko so njunega otročka rihtal, so morali npr. tut pediatra dol na posvet klicat (moj pravi, de zaradi Kvitamina

)... Pa še en kup enih zadev, skoz neki z njo, v glavnem, samo s ene spomnim

. U glavnem - celo P sta/so hoteli zase . Kar je men mal nenavadno

. Je bla pa gospa porodnica res mal preveč (še za moj okus) new-agevska

, pa mam tut jaz taka nagnenja

. Se mi pa zdi, de če so take probal izpolnit, de poj tiste "običajne" (da sama izbereš položaj, da ne predre mehurja, da ne sili z umetnimi popadki ipd. ...) sploh brez problema izpolnijo. Mene npr. ni noben v nič "silil", sem se lahko naštimala kot mi je pasalo, samo poj, ko je bla akcija in so mi kanilo vstavljali in za prihod

rihtal, sem pač hočeš/nočeš se mogla premakt v drug položaj, de so zamenjali stvari

.ampak - zelo prjazni vsi, to pot res same pohvale. Upam, de bo pri tebi tut tako