IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana
Punce, se še pri kateri dogaja, da se dete zaleti na joško ali flaško, potem pa po nekaj aktivnih potegih kr malo težko diha oz. je zadihano, počiva, potem pa spet vleče??
Moja zmeraj tako vleče. Na začetku na polno, nato se ji kar ulije, da še dihat ne more, potem ji kupčka podrem. Nadaljuje pa par potegov-počitek-par potegov-počitek. proti koncu jo moram že žgečkat, da mi ne zaspi. Več al manj vsi tako pijejo, maš pa izjeme (požeruhce in pa hude zaspančke).
Danes je pa zunaj čudovit sonček, samo je premrzlo za kakšen sprehod. Našo malo namreč čaka danes prvo kopanje, pa potem ziher ne bova ven hodili, kasneje bo pa že premrzlo. Itak pa dobim obisk-pride moja mama, ker sem jo včeraj klicala. Res sem obupana, madonca.
Moj je včeraj kupil neke kapljice proti krčem za tamalo (Malček). Nekak se mi zdi, da te zadeve niso ravno za dojenčke, ker jih je treba s čajem dozirat, torej, če se doji, naj naredim kaj? Jih vbrizgam v joško, al kaj?
tamy82 nič se sekirat, tud meni moja včasih že živce požre. Še posebej, ko je lačna (kljub temu, da je jedla pred 30min) in potem se pripravim, da jo nahranim in ona noče prijet bradavice. Poskušam 3 minute, in ko neham on začne kar hlastat za njo. wtf

Dodatno mi pa živc potegne, ko se dere in joka, pa pesti tlači v usta, ko je lačna, ampak da bi pa nehala, in vzela ponujeno bradavico je pa izgleda že preveč za prosit.

Pol ji moram pa rokice držat in se počutim kot da jo silim v nekaj.
cukica držim pesti za malega Nejca, da bo vse ok
tanjusi čestitke za hčerkico
< Sporočilo je popravil Teyla -- 23.2.2011 12:08:17 >