MoSoNi
ko da si kopija mene
no pr meni je tudi slo bol klaverno..
najprej z mojimi laznimi popadki, ki so trajali 2 dni, potem pa se dan z pravimi sem se v pondelk 14 ob 3 zjutraj spakirala v P. Seveda 3 dni naspidirana brez spanca sem upala, da to cimprej mine, ker me bo drugace pobralo. OK in prvi v triazo, odprta 2-3 cm, vse stanjsano, super, sestra rece danes bomo rodili - mela me je ze poln kufer ker sem skoraj 3 dni zaporedoma k njej hodla v nocno ji cas kratit
.
No potem sem se preoblekla, mojga so spakirali in sma sla iz slavne nule v 1 stuk. Sledil je klistir in itaq srackanje
.. ob 7ih sem bila redi stedi go v porodni, imela sem babico Bojano - itaq najvecja carica.. in potem so se moje dogodivscine zacele.. ker je ugotovila in ocitno mojga povprasala kak dolgo zadeva ze traja pri meni, kar se tice popadkov, mi je veselo ponudla smejalno masko in une spilarije na desni rokici za direkt ajnspric! Spomnim se bore malo, ker sem bla po resnici zadeta ko mina, ker drugace no way nebi prezivela tega poroda. Najslabse kaj je blo mozno je blo, da sem se po 3h nehala odpirat in je vse skupaj zastalo. Potem so mi nasopali umetne popadke in ob njih sem se spravlala v taki krc da no go, da bo kaj.. in to je trajalo naslednje 2 h, dokler ni moj pogruntal, da ce me masira se sprostim in gre zadeva lepo naprej in pazi, iz 4 cm na 10 sem se potem odprla v 1 h. Moj je biu cist sokiran, da je to cisto mucenje ljudi ( se dobro, da nic ne vem, samo ce je bil on totalno skokiran, potem je blo resnicno hudo ). Spomnim se iztisa, ko je mala zakricala - dobesedno in da me je rahlo zaskelelo - itaq sivi 2 stopnje kje kak zakaj nimam pojma, ker tudi meni niso hteli povedat
Vglavnem bilo je kr nekaj, moj pravi, da mi nima namena povedat kaj se je dogajalo med porodom ker ni blo zabavno in je bzw da se obremenjujem, je pa definitivno res, da te v vseh solah ucijo dihanja, ki dejansko sploh nema veze, vazno je sproscanje, da ko pride najhujsi popadek se sprostis.. no za drugo rundo, vsaj vemo kaj nas caka in na kaj se moremo prpravit. Tako da dejansko sem 1 tedn po porodu in me se vedno vse boli kot da bi blo vceraj
, ampak bo ze. Vglavnem potem je prisla se druga babica in mi dala pikico k meni in rekla naj jo podojim????
da bi mi sploh kdo pokazal, jo prvic pristavo?? da ne govorim potem na oddelku. V drugo - ce bo, LJ P ODPADE!!
Je pa res, ko dobis malo strucko pozabis cisto na vse! vsaj jaz sem
no sej nisem mela na dosti, ker se po **** mg onega plina in pomirjeval spomnim skoraj nic..
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 22.2.2011 19:16:50 >