IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Smo šli v Argentino, je bilo vse ok, tik pred tem, da dobiva hrano, pa je mala začela nekaj jamrat in sem jo vzela iz vozička. Potem pa kar naenkrat v tak jok, se je čisto prestrašila.
Kaj pa ste šli tko daleč, sej bi se jaz tut ustrašla
. Drgač pa: kaj pa če je imela krče? Al pa ji zobki rastejo?
Kukrkol - čimmanj takihle "praznovanj". Aja, pa čestitke tvojmu
Ja, maš prav, drugič bomo šli kam bližje.
Zanimivo, da so ji ti zobki začeli rasti v trenutku, ko je šla iz vozička in nehali, ko smo stopili iz restavracije. No, saj se bo treba tudi tega navadit. Zadnjič verjetno ni.

Hvala, bom prenesla čestitke mojmu (čeprav je malo nejevoljen-kdaj se kriza srednjih let začne?

).
Mišyka oo ta pa je huda. Če je jaz ne bi mogla umirit eno uro, vsakič, ko bi se začela dret, bi se doma zabubila in nikamor več ne bi šla.
Ko berem te napredke o obračanju in stanju na nogicah me kar ima, da bi naša že kaj nvoega naredila. Potem se pa spomnem, da moram še diplomo napisat, pa si rečem, da je tako kar ok, naj še malo počaka s plazenjem, da je ne bom prehitro okol lovila. Po septembru pa lahko začne.
Jane77 dobrodošola nazaj. Joj, koliko vprašanj, hehe. Jaz dojim, poje kar dosti (predvidevam po kilaži

), pa prespi celo noč. Človek bi rekel, da imam perfektnega otroka. Z izjemo scen v restavracijah.
samsara ne vem, če je bila slaba energija, natakar je bil prav ekstra prijazen. Pa tam sva bila že 20min, do takrat pa vse ok.

Drugače je s kožo na obrazo vse ok, sem pa dobila mozolje na zadnji strani nadlahti, kjer jih prej nisem imela. Pa lasje mi izpadajo sto na uro.
lil tudi pri meni je manj pogosto kot prej, verjetno prav zaradi vročine. Ji pa včasih ponudim kakšen požirek vode, pa ga kar spije.
cukica upam, da boste kmalu bolje in se boste lahko naspali.