Pozdravljene mamice
Nam se je zadnji čas čisto preveč dogajalo za pisanje na forumu, med drugim sem dopolnila okroglo in je bilo vse sorte obiskov, ampak ne bi o tem, se počutim staro
Najprej ena šokantna ... nam se je pred dnevi ponoči oglasil alarm AngelCare-a
Na srečo je šlo za lažni alarm, ker sem zvečer senzor pod jogijem pomaknila malce bolj dol, pikica se je pa ponoči pomaknila čisto navzgor in ležala prečno in je senzor ni več zaznal. Smo zjutraj poskusili, če je bilo res to krivo, in ko je lubi dal gor roko, kjer je ležala Brina, senzor dejansko ni zaznal ničesar. Po mojem si ne morete predstavljati, kako sem se ustrašila! Se ne morem spomniti, če me je kdaj v življenju že kaj tako pretreslo. Celo noč nisem zaspala in kar naprej premišljevala, kaj bi bilo, če ... in jokala.
Brini seveda ni bilo nič jasno, ko sva uletela v njeno sobico in jo zbudila z lučjo. Naju je tako čudno pogledala, v smislu 'kva pa vidva tle, a ne vidta, da spim', se potem obrnila v drugo stran in naprej spala
Se moram pohvalit, da izredno lepo spi, še posebej, od kar je v svoji sobici. Ob 20. uri že spi, zbudi se pa med 6. in 7. uro zjutraj. Parkrat se je ponoči zbudila za dudico, ampak zdaj že nekaj časa prespi vse skupaj. Obvezno mora spati potem še dopoldne, najbolje seveda v vozičku med sprehodom, in to kar za ene 2-3 uri. Po "kosilu" bi tudi spala, ampak ji včasih ne gre najbolje od rok. Včasih jo spet peljem ven, če ni prevroče, včasih jo kar po hodniku vozičkam, včasih se pa pusti v posteljici uspavat
V glavnem, se mi zdi da kar veliko spi. Ampak ga tudi potrebuje, ker je drugače popoldne kar velik tečko.
Goste hrane se še nisem lotila, imam pa namen v teh dneh poklicati patronažno. A ve ste jo tudi? Samo kaj povejo o GH ali še pokažejo pripravo? Mami mi je kupila žličke in krožniček, tako da počasi bo čas za papico. Kako jo pripravljate ostale, jo date kaj zamrznit?
Športnega vozička še ne uporabljam, ker nam vrat še malce nagaja, zato bomo počakali, da bo že kolikor toliko sedela. Drugače se pa veselo prevrača na trebušček, nazaj ji pa še ne gre, zato jo moram non - stop obračat v igralnem centru, se drugače začne jokat, ko se naveliča trebuščka. Ampak to je ne zaustavi, da si ne bi v naslednji sekundi zopet preobrnila
Verjetno sem želela še kaj napisat, pa se ne spomnim
za vse, k iste bolni!