IZVIRNO SPOROČILO: DIANE
Evo smo s pregleda. Naše nove mere so 6.250kg in 63,5 cm. Je pa rekla da se je kr mal premal zredil in nej mu začnem kej dodajat GH. In sm kr zej mal v skrbeh ker recimo mleka se mi zdi da gamam še dost, če mi pa ponoči ko ne pije toliko še kr teče vn. Jaz sm pa mislila z GH dodajat po dopustu drugitedn v avgustu sm kr žalostna res
. Nvem al pa mogoče ker zej pije tut včas na 2h spije sm mleko ki je bolj tekoče in ne tisto ki je bolj kalorično. Mah nvem. Če ma kira kako idejo nej pove?
Aja mu dam pa iz flaške pa tut ne spije mlek.
aja no smo dobil prvo pikico je mal se zajokcal ampak zej pančka sva pa že vmes jedla in spet zaspi. Sva dubla drugo dozo za rotavirus in srčno upam, da drugokrat ne bo dobil reakcije kot prvič ko smo meli tri dni norišnico tok ga je matralo revčeka.
A je vaše drugokrat po rotavirusu kej malčke matralo?Kok ste plačale? Ta zadeva je kr draga a ni no pa še matra jih tk da nvem men je mal kr žal da sva ga sploh dala cepit.
No če katera še rabi knjigo v pdf obliki Velika paparica nej mi na ZS pošlje meil. Kamot pošljem. Ostale pa upam, da ste duble je kr fajn knjiga.
Diane, če otrok ne napreduje dosti in je pogosteje lačen, mu je vsekakor treba začet dodajat, pa to ni nič takega, zaradi tega še nisi slaba mamica, glej jaz nobenega od treh nisem dojila, pa so vsi zrasli in me imajo radi, tako, da ne se sekiraj, glej, ponudi mu kako kašico+dojenje, pa zvečer mogoče malo riževih kosmičev na flaško, da bo bolje spal, spanec je tudi veliko vredn, bolj rastejo

, drugače, pa ja, po dveh urah, ga daj na isto dojko, da bo popil vse mleko iz ene, potem šele drugo.
Glede rotavirusa; jaz sem cepila oba, in mi ni žal, da sem, ker jih fajn matra če ga dobijo, pa tudi denarja mi ni žal, dali smo pa 70€+70, se pravi 140€ za obe dozi cepiva, tudi, če bi imela še kakšnega, bi ga dala cepit, stranskih učinkov ni imel nobeden