IZVIRNO SPOROČILO: lil_
pri nas pa se vecino smejimo na glas.
pri nas tudi cebljamo. ena ceblja druga pa vriska. najprej ena in nato druga...kot da se pogovarjata. drugac pa najraje cebljata sami. ce jima umes kej recem, sta tiho...cez par sekund pa spet sami zase nadaljujeta pogovor
Gotovo si mislita "joj, zakaj ta mami govori, če je ne razumeva."
jst sem sicer na -3kg...prblizno. sam ce bom jst pol k bom nehala dojit tok sladkarije pojedla kot zdej...bom samo se vzhajala
pravijo da 9 mesecev pridobivamo tezo in jo je pol treba tut 9 mesecev dol jemat
Ja sam teh devet mesecev bo hitro mimo. Upam, da mi uspe. Tale šlaufek okol pasu, pa ne vem če bo izginil.
suzy fajn, da si nazaj. Jaz bi šla tud na dopust, se ti lahko pridružim?
lil_ te "fontane" iz dojk pa poznam. Našo se danes včsih malo "zalije" ampak ona ne spusti, moram jaz posredovat.
Ja face so tile naši mali. Mi je prav luštno te vaše zgodbice in prigode prebirat, se res vidi, da hitro rastejo. Pa kako so različni. Naša bo bolj tiha smejalka verjetno. Najraje ima, ko jo eden drži in z njo v naročju skače, drugi pa pred njo skače in jo drži za rokice. Takrat se ji strga. Pa ko ji jaz delim cmokce po vratu, takrat se tud začne smejat.
Aja moram povedat, da smo bili na državni proslavi v petek. Tejo sem imela v slingu in je večinoma spala. Ko so začel s topom streljat, se je zbudila, pa se je smejala. In tud zadnjič pri letalskem mitingu v Mb- mimo prielti en glasen avion, jo pogledam, ona se pa reži na vsa usta. Se vid, da je moja, ni kaj.